Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HITACHI SERVICE MENIU

geo2000

Postări Recomandate

Hristos A Inviat.Am si eu o rugaminte la cei ce sant in domeniu am nevoie de codul de acces meniu la un Tv CRT hitachi cp2021t. Am incercat cu meniu 4725, 4745, 4726 dar degeaba nu se intimpla nimic. Am telecomanda originala dar degeaba.Multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• dan cod

2

• geo2000

2

• tehtronics

1

Top autori în acest subiect

Vizitator cata82

Sasiul este Daewoo CP-375, foarte greu se poate accesa meniul service-mode, aveti nevoie de o telecomanda service sau telecomanda universala MAK-2000.Cea mai simpla metoda este rescrierea memoriei.

Editat de cata82
Link spre comentariu

nu tin minte sa fi vazut in meniul service setari norma ,cred ca se poate face manual prin schimbarea fusului 19xx cu 2950-2960 exemplu,si cu un modul bistandard,pentru imaginea puricoasa cred ca e buba prin tuner mai ales daca este vorba de uif ,e un defect des intalnit la tunere ,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator mediaset

salut ma poate  ajuta cineva cu un meniu service la hitachi  24HB c05 .Pe hdmi e putin  imaginea mai jos si as vrea sa o centrez.

Editat de mediaset
Link spre comentariu

salut ma poate  ajuta cineva cu un meniu service la hitachi  24HB c05 .Pe hdmi e putin  imaginea mai jos si as vrea sa o centrez.

as zice ca este un vestel, menu 4725 ,dar nici o sansa sa gasiti astfefel de setari,in menu service.in meniul principal ar trebui sa existe setari de imagine gen 16/9  full zoom etc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări