Parakiosu2 Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 Sal Vreu si eu sa stiu de la voi daca pot sa conectez 2 amplifuri pe un mixer (Numark DM1002MKII) care are un singur Master out. Am vazut la un magazin niste conectori rca care arata ca litera F .la un capat are un singur Rca si la celalalt 2 Rca-uri. Ce poate sa pateasca mixer-ul (sau amplif-ul ) de la o astfel de conexiune care eu consider ca nu este asa de benefica. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
George(sb) Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 amplificatoarele tale, daca e ceva de capul lor ar trebuii sa aiba si iesire de semnal nu numai intrare, vezi la spate, nu conectorii catre incinte Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 amplificatoarele tale, daca e ceva de capul lor ar trebuii sa aiba si iesire de semnal nu numai intrare, vezi la spate, nu conectorii catre incinteMerci de raspuns dar....Ampliful poate fi conectat la alt amplif numai in modul Paralel si eu nu vreau asa, ca o sa iasa mono. Link spre comentariu
George(sb) Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 daca te uiti intre xlr-uri ai niste mufe jack mari, din alea scoti semnal catre urmatorul amplificatorcate 1 din fiecare si vei avea semnal stereo Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 daca te uiti intre xlr-uri ai niste mufe jack mari, din alea scoti semnal catre urmatorul amplificatorcate 1 din fiecare si vei avea semnal stereoMan alea is intrari.In carte zice sa folosesti or 6.3 ori XLR.nu mai stiu ce sa zic Link spre comentariu
Vizitator yGs Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 da dar poti folosi sa duci semnalul mai departe deaia is destinate 2 tipuri de intrari sa ai de unde sa alegi :goodman: Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 da dar poti folosi sa duci semnalul mai departe deaia is destinate 2 tipuri de intrari sa ai de unde sa alegi :goodman:Adica vrei sa spui ca sunt in paralel?Si ca pot lua semnal din 6.3 si sa duc la celalalt amplif?daca da,atunci de ce nu pot sa iau direct din mixer ca e la fel.Toto in paralel se pun intrarile de la amplifuri? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum