Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

4

• ph3e4r

3

• cirip

1

• mircea626

1

Top autori în acest subiect

pb-52sw Asta cica e modelul nu lam sticat eu la stricat altu, eu doar ajut.Merci la toti

mda ..... stiu modelula stricat-o pt a folosit-o in punte si i-a aplicat semnal stereoceea ce a dus la dezechilibrarea amplificatoarelor cand semnalul era diferit intre cele 2 canale - si astfel a murit partea de alimentarevezi sa nu fie dusi si mos-fetii de la sursa in comutatie .... si eventual diodele
Link spre comentariu

Dar nu are ceva care sa intrerupa una din intrari in cazul legarii in punte?Parca trebuia sa ramina numai intrarea de canal sting activa. Sau depinde si de firma?

amplificatorul nu are ceva incorporat care sa faca astain cartea tehnica scrie mare ca la folosirea in punte se aplica semnal doar pe una din intrari (nu mai stiu exact care)..... nu faci asta - efectul este cel de mai sus
Link spre comentariu

Ai idee cat scoate statia asta?

am avut cartea tehnica de la ea ... dar am trimis-o in colet cu tot cu statie cand am vandut-o in cartea scria puterea RMS la 14.4 V alimentare - dar nu mai tin minte cat era :(
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări