Vizitator Ghiteanu Emil Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Am un prieten care pleaca afara si ma bate gandul sa-i cumpar amplif ta fe 900qs cu traf toroidal mos-fet uri si am auzit ca are condensatori elna ceea ce nu e rau din ce stiu eu aveti pareri ES sau QS eventual si argumente va rog. Link spre comentariu
nelugavrila Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Seria ES fara discutii.Daca la QS avem unele piese de calitate,la seria ES avem toate piesele de calitate,plus functii in plus,fata de celelalte serii.Nu mai vorbim de design. Link spre comentariu
Vizitator Ghiteanu Emil Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Functii in plus nu cred sa aiba dar daca asa zici eu te cred m-am gandit ca seria qs sunt ceva mai noi cu vre-o 10 ani poate si mai mult, stiu ca acum nu se mai face ce se facea acum 30 de ani deaceea am si intrebat.Dar asa ca sunet ce spuneti este decent la 900 qs? Din specificatii asa reiese. Link spre comentariu
nelugavrila Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Acum depinde ce sursa de semnal, si ce boxe ai.Asta ca sa vezi diferente intre Qs si ES.Daca e pretul bun la QS ia-l,oricum este mult peste ce se vand azi prin magazine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum