Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa tensiune pt. MCU direct de la 230V

Postări Recomandate

Inca nu am avut timp sa ma ocup de asta inca, lucrez la mai multe proiecte in parallel si se pare ca am treaba si la lucru destul de multa :tryre . Oricum ce vreau eu sa fac probabil ca va dura MULT avand in vedere ca sunt "parallel" cu programarea Android si facut aplicatii pentru PC. Partea hardware la care ma pricep mai bine inca nu am ales, dar se pare ca sunt multe variante, doar ca nu stiu inca alimentarea cum am sa o fac. Acum o saptamana am bagat in prize un incarcator de telefon mobil, din ala cat mai mic, l-am bagat intr-o cutie de lemn si undeva pe week-end am sa vad daca mai functioneaza si cat de cald este, daca treaba e in limitele care doresc atunci am sa iau mai multe astfel de incarcatoare de telefon mobil, pentru cate intrerupatoare am nevoie...iar restul va veni de la sine, sau ma rog....am sa caut Ci-urile necesare sau shielduri daca e cazul, pentru comoditate.

Sursa din link-ul 2 mi-a atras atentia putin....dar trebuie sa calculez sa vad exact ce consum voi avea, deoarece 150mA ar trebui sa fie sufficient...dar nu stiu partea de wireless cat va consuma....si e posibil sa nu ajunga.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări