Challanger Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 Mi-a pus si mie un profesor o intrebare care ma dat gata ca nu am stiut raspunsul.poate voi stiti:cum faci ca dintr-o melodie mp3 sa mearga pe un sistem 5.1?(e legat ceva de AC3).Problema lui era ca a montat dvd-playerul la sistem 5.1 si nu mergea subul si 2 sateliti.Sper sa ma ajutati sa inteleg si eu Link spre comentariu
one Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 Depinde daca DVD-playerul avea iesiri 5.1 si acestea erau si activate.De exemplu, la playerul meu DVD pot alege din meniu stereo, qudro sau 5.1. La fel boxele, daca au bas pe ele sau am subwoofer separat. Daca pun stereo normal ca nu se aud celelalte.La o melodie stereo, ca sa mearga pe toate boxele este posibil sa fie necesara activarea vreunui efect sau altceva.Trebuie consultat manualul DVD-ului si cel al sistemului de boxe. Eu asa as fi raspuns :smt003 Link spre comentariu
m.nyck Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 Depinde. Daca sunetul nu este codat dolby nu merge.Un sistem cu decodare dolby digital decodeaza sunet 5.1,6.1 din 2ch. stereo. :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum