Ion_Bumbu Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 (editat) Frecventa fiind relativ ridicata ecranul se cupleaza capacitiv la caroseria masinii prin legarea la caracasa ansamblului. Grig Editat Aprilie 13, 2015 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
mihai1979 Postat Aprilie 13, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Reflectrometrul se montează intre emițător si antena sau e ceva scula mai exotică ?? Am ceva acasa dar e de montat in serie cu transm si antena. Am sa pun ceva poze mai tarziu ca sa ma lămuriri. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Exact așa se montează.Între stația radio și antenă, cablul dintre stație și SWR-metru trebuie să fie scurt, maxim 50cm.Utilizarea SWR-metrului diferă de la model la model, unele au și Power-metru inclus, unele au două instrumente (indică simultan unda directă și unda reflectată).Se găsesc instrucțiuni de utilizare foarte ușor.... Link spre comentariu
mihai1979 Postat Aprilie 16, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2015 (editat) Care este lungimea recomandată a cablului de la statie pina la antena pt nu a avea probleme ?? Editat Aprilie 16, 2015 de mihai1979 Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Asta depinde de distanța dintre stație și antenă, nu neapărat lungimea cablului pune probleme în acest caz, mai degrabă calitatea lui și mai ales acordarea bună a antenei cu stația. Link spre comentariu
mihai1979 Postat Aprilie 16, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Antena e făcută ,statia este ,acu....urmeaza sa cumpăr masina .sîmbata am sa pun niste poze cu "antichitatea"de reflectometru sa mi spuneti daca e bun de ceva si daca cumva trebuie sa i fac ceva modificari interne pt a ajunge la rez de 50ohmi. Din nastere cred ca era calculat pt 75 de ohmi deoarece am vazut pe IN si pe OUT cate o rez de 150 de ohmi . N am stat sa l "paduchesc" prea mult dar cred ca daca i trag o măsurătoare sigur iese 75ohmi.e posibil sa fie bun asa cum e dar, pina nu primesc " unda verde" de la voi ( sa l folosesc asa sau sa l modific ) nu i fac nimic.Dupa ce voi pune pozele atunci o sa ma apuc de el daca e de modificat sau nu . Link spre comentariu
mikee Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Mihaita din Londra,vezi ca sunt de vanzare "talpi" magnetice,nu merita efortul,poate pierzi antena de pe masina. Pret nesemnificativ cateva lire! Bafta! Link spre comentariu
QQme Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Tresa cablului de langa antena se cositoreste la un disc de tabla suptire din Cu,Am,cu diametrul magnetului, sub el,plus o folie de polietilena,(cuplaj capacitiv cu caroseria) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum