Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

System Volume Information.

dalu

Postări Recomandate

Ajutati-ma fratilor si spuneti-mi cum sa explorez folderul asta :prayer: :prayer: . Ma chinui de vreo 2 ore si nu reusesc sa-l deschid. :smt013 :smt011 . Am niste spyware acolo si Bitdefender-ul refuza sa-l scaneze. Of, of, offfff, se vede ca nu mai am Kaspersky internet Security. :smt089 :smt010 :smt090 Cand incerc sa deschid folderul primesc raspunsul: C:\System Volume Information is not accessibile. Access is denied.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adynis

2

• MifTy

2

• sho_gun

2

• Blind

2

Top autori în acest subiect

avand Use Simple File Sharing DEbifat, intri la Security pe system volume information (click dreapta -proprietati) si adaugi userul tau sau direct Everyone, cu full control. Dupa asta o sa-l poti accesa normal.

Link spre comentariu

Cu riscul de a parea idiot: Unde se gaseste fratele meu nenorocita aia de optiune de dezactivare pentru use simple file sharing? In folder options nu apare de nici un fel.Sunt logat ca administrator (singurul user de pe calculator dealtfel), folosesc win xp home (shit)edition.Am reusit sa castig accesul la acest folder doar din linkul catre pagina de la microsoft, folosind cmd.Totusi, intrebarea (cam offtopic) e cum dau de simple file sharing? Pe cuvant de pot sa-mi mai dau seama la ora asta.

Link spre comentariu

Cu riscul de a parea idiot: Unde se gaseste fratele meu nenorocita aia de optiune de dezactivare pentru use simple file sharing? In folder options nu apare de nici un fel.Sunt logat ca administrator (singurul user de pe calculator dealtfel), folosesc win xp home (shit)edition.Am reusit sa castig accesul la acest folder doar din linkul catre pagina de la microsoft, folosind cmd.Totusi, intrebarea (cam offtopic) e cum dau de simple file sharing? Pe cuvant de pot sa-mi mai dau seama la ora asta.

In XP Pro este ultima optiune din Folder Options , tab-ul View.Pentru XP home nu exista aceasta optiune ( Simple file sharing e activ by default ) . Poti incerca asta http://www.wikihow.com/Disable-Simple-F ... me-Edition.
Link spre comentariu

In XP Pro este ultima optiune din Folder Options , tab-ul View.Pentru XP home nu exista aceasta optiune ( Simple file sharing e activ by default ) . Poti incerca asta http://www.wikihow.com/Disable-Simple-F ... me-Edition.
@offtopic, da' nu mă pot abţine (promit că-mi dau singur warn!!!), ei, Blind, mai e tot aia xp home cu xp pro??? :smt006
Link spre comentariu

avand Use Simple File Sharing DEbifat, intri la Security pe system volume information (click dreapta -proprietati) si adaugi userul tau sau direct Everyone, cu full control. Dupa asta o sa-l poti accesa normal.

Maestre.....ce mai......esti tare !!!! :supz: :supz: Multumesc mult !! :salute: :salute: Recomand tuturor sa-si scaneze folderul asta, eu am sters 5 virusi , pe care nici Bitdefenderul , nici scanari on line ( cu Kaspersky- marea mea dragoste !!) nu-i gaseau. Dupa ce am facut folderul accesibil, Bitdefenderul a facut o treaba excelenta. :supz: :yawinkle:
Link spre comentariu

@dalu364 -> ma bucur ca a mers :rolleyes:

Da, asa intelesesem si eu ca la Home Edition nu ai acea optiunie (la folder options - view - ultima de jos)Totusi respectivii de aici sustin ca: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~How to disable Simple File Sharing in Windows XP Home EditionFrom ArticleWorldThere are times when you will want to disable Simple File Sharing in Windows XP. This is because SFS imposes some limits with which you may not feel too comfortable (most notably, the ability to change file permissions) . [edit]ProcedureAlthough you will not be able to completely disable SFS, you will be able to change folder permissions by following these easy steps: Reboot your computer to Safe Mode (hold down F8 before you see the Windows XP logo). Login as Administrator. You will get a warning about running in Safe Mode. You can safely ignore it. Find the file or folder whose permissions you want to change. Right-click on it and go to Properties. You will be able to change permissions here. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Link spre comentariu

Am inteles ca exista diferente intre home si pro, am observat si eu asta (de exemplu, incercati in home edition start>run>cmd>systeminfo si vedeti ce se intampla, apoi incercati si pe pro).La mine problema era alta, am intalnit xp home edition care sa functioneze fara erori, asemenea versiunii pro, si ma oftic ca n-am si eu parte de asa ceva (my experiment will still go one...). Daca doriti erori si pentru windows xp pro...incercati o versiune su SP1 si o sa va plangeti de mila (se poate si pe pro).PS: A incercat cineva win 2003 server pana acum? (cu modificarile necesare pentru a-l face workstation). Veti vedea simti diferenta intre pro si 2003...Pacat ca nu sunt compatibile unele drivere pentru 2003 desi producatorul sustine asta :death:

Link spre comentariu

eu am încercat win2003 server, şi m-a umplut de respect: mi-am uitat repejor parola de admin, ca de obicei pe win, şi când am încercat s-o şterg... sufletu'!!!circulă pe torenţi o imagine de 2003 server "convinsă" să admită drivere de XP, şi de asemenea un iso (sau mai multe??? sau erau variante ale aceluiaşi iso????) cu tone de drivere de XP...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări