dzyk2000 Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 (editat) Buna seara, Am gasit pe net urmatoarea schema de pramplificator si sunt curios de parerile voastre referitor la aceasta schema, se merita munca pentru acest montaj sau caut altceva? http://fisierulmeu.ro/33UFTGRV0C6G/138629433-Preamplificador-Tupolev-pdf.html Editat Aprilie 10, 2015 de dzyk2000 Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Schema pare a fi ok! Daca nu iti va place coretiile le poti schimba simplu din conzi. Dar nu-mi place cum e cablajul....par traseele prea lungi si componentele prea rasfirate pe el. totusi e pobil sa functioneze ok. Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Am inteles, da este intradevar cam mare dar parca a fost proiectat pentru mine, ca incepator prefer sa iasa mai mare decat sa fie inghesuit si sa il fac varza cu lipiturile si scurt intre trasee,multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 11, 2015 Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Schema pare a fi ok! Oare ce se întâmpla cu separatia între canale daca potentiometrul "Volumen Micrófono" e pe la jumatate din valoarea maxima? Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Aprilie 11, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Detaliaza te rog. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum