Vizitator iontz_2005 Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 cred ca o sa le incerc pe amandoua si o sa vad care cum se aude , multumesc si astept sfaturi in continuare cu cea mai mare placere Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 Se aude foarte bine PA800 + PCT300 :partyman: Prima data mi se parea cam aiurea ca nu mai auzisem pina atunci un sunet Hi-Fi , dar acum nu mai concep sa mai ascult pe altceva. Mai am nitel si le termin si eu (acum lucrez la finisare) si pe urma pun poze ... :naughty:Proiectul meu este : 33 litri (net) , 48 Hz, crossover 2,7 KHz....Ionut, daca esti interesat vezi ca am messenger.Pt. CBI : :supz: Pt. VTP : tu cum ai facut prima incinta, la intimplare ? sau calculata(simulata) cit de cit stiintific ? ... :toimonster: Link spre comentariu
Vizitator iontz_2005 Postat Februarie 20, 2007 Partajează Postat Februarie 20, 2007 si stau si astept si se anunta o asteptare mai lunga pt cele 2 pa 800k. Dar speranta moare ultima :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 ATENTIE : nu e versiunea finala ... mai am de frecat la ea :jerk: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 incep sa capete forma :supz: Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 incepe pe naiba :toimonster: am facut eu poza asa dintr-un unghi in care nu se vad defectele ca daca vezi cum arta in "relitate" .... :axe: Asa cum o vezi acu ii dau vopseaua jos o finisez iar si ...... daca e gata de Anu Nou e bine.... deci : NU MAI VOPSESC IN VIATA MEA NICI O BOXA ! :smt005 Link spre comentariu
Vizitator iontz_2005 Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 nu ar iesi mai frumos cu niste autocolant si o plasa in fata? oricum arata interesant fara sa se vada suruburile cu care ai prins difuzoarele , chiar imi place :supz: Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Februarie 22, 2007 Partajează Postat Februarie 22, 2007 Ar iesi ...dar iti dai seama cit de bine sta lipit autocolantul .... :crazy:... cica ar fi ceva mai special care se numeste FURNIR :naughty: ...dar nustiu daca gasim noi (romanii) si daca avem tehnologia sa-l punem :rolleyes: Cit despre plasa .... mie (personal ) parca nu-mi vine sa pun ceva in calea sunetului ... :rock: Link spre comentariu
lucianbl Postat Martie 6, 2007 Partajează Postat Martie 6, 2007 Nu inteleg de ce va complicati cu incinte facute din materiale pe care trebuie finisate dupa aia cu alte cheltuieli si rezultate nu tocmai din cele mai bune....Exista Pal melaminat de 18mm de culori pe toate gusturile daca iei o coala de 2,5m/2,7m costa 130 ron cu tot cu taiat mai te costa putin folia de cant pe care o lipesti cu calcatorul (cam 0,6 ron metru )si gata boxa dai gauri si fixezi totul cu holzsurburi de 4x70 si gata.... inebunesti pana le dai cu chit vopsea etc si macar de ar iesi bine dar.... nu toti au mana si scule pentru asa ceva, atocolantul e scump si face tot felul de probleme mai ales pentru cei ce il pun prima data apoi mai exista pericolul de exfoliere in timp. Sfatul meu daca va apucati de ceva faceti cu pal melaminat care e bestial. Pentru cei cu fitze si pretentii exista pal melaminat de 28mm ( greutatea e o problema de loc neglijabila). Megeti la un depozit si va convingeti singuri despre ce este vorba, nu veti mai lucra cu altceva va garantez eu Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 6, 2007 Partajează Postat Martie 6, 2007 Nu te descuraja, se pot vopis incintele calumea, trebuie doar sa ai rabdare. Daca nu ai chef intr-o zi lasi pe maine, poimaine, cand o sa ai mai mult, ca nu te zoreste nimeni, lucrezi pt tine.auleo roacare,l-a mancat klingonianul pe al pacino!!! :smt005 :smt005 Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 pentru ca in jungla unde traiesc eu nu se gaseste ce zici tu :axe: am dat 400 mii pe o foaie de 2,44 x 1,22 de pal d-asta simplu + 200 sa mi-o taie strimb un nenorocit, cu diferente de 1cm intre placi care trebuiau sa fie perfect egale. (pe urma am mai muncit si eu de m-a luat dracu sa le indrept, unele chiar le-am facut din nou)Asa e viata aici in Zona Crepusculara :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum