misterio Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Buna ziua! Am tv-ul de mai sus. Sasiu este ptv 3606. Am urmatoarea problema : Nu gaseste programe decat in uif. Schimbat adresa 06 din a0 in 94, 80 cum am citit pe forum. Norma de sunet s-a schimbat. Nu gaseste toate programele. Din cate am vazut pe lista operatorului lipsesc cele din FIF. Stie cineva ce selector as putea pune sau ce mai trebuie modificat astfel incat sa caute in toate benzile. Tv-ul e adus din Germania. Nu cred care doar uif. Multumesc! Link spre comentariu
tehtronics Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 spune procesorul si tunerul Link spre comentariu
misterio Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 tuner TUWRF4EG-778F2 procesor PCM195C30ECF0098 P220G0338 Multumesc! Link spre comentariu
misterio Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Rezolvat! Aplicat metoda Depanatorul Nr.27, pag .2. Acum receptioneaza toate programele si cu sunetul corect. inainte dura 1-2 sec sa faca acord fin pe unele programe si sunetul venea cu intai cu zgomot si pe urma curat. Multumesc de ajutor! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 in ce a constat acea metoda? Link spre comentariu
misterio Postat Aprilie 11, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2015 Rescrierea mai multor adrese . Gasiti pe scribd mai multe numere de depanatorul, inclusiv nr. 27 . La pag 2 este un tv cu procesor asemanator. Aveti acolo toate adresele care se modifica si cum. E bine inainte de modificare sa va notati valorile originale.Selectorul este la mine FIF-UIF. Link spre comentariu
_adi_ Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 domnule misterio, sunteti sigur ca selectorul TUWRF4EG-778F2 este FIF/UIF?? eu pana nu l-am inlocuit nu am reusit sa gasesc cu el canale in primele 2 benzi... Link spre comentariu
misterio Postat Septembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 SAlut! Pai sa vedem daca dupa modificarile facute receptioneaza 43 programe transmise fif-uif eu zic selectorul e fif-uif. Tinand cont ca si in momentul de fata tv-ul merge si vede toate programele transmise de operator.... Pana la modificarile din adresele din memorie nu prindea decat 15 programe din uif. Dupa modificari le prinde pe toate. Tv-ul nu era nou in momentul in care a ajuns la mine dar in mod sigur nu avea urme ca s-ar fi umblat la selector. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum