Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ht 612 de la coustic

MihaiGSM

Postări Recomandate

ma intereseaza sa aflu pararerea voastra despre astfel de difuzoare si daca le-a testat cineva. va pun aici cateva carcateristici:spl 1w/1m=95dbpower rms: 250wmusical power: 600wdiametru: 12 inchfrecventa redata (+/- 3db) : 24hz--1500 hz.va multumesc anticipat!aa.. si au costat 340 ron. e mult?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MihaiGSM

7

• adi_0106

3

• neinvins

2

• radue

1

Top autori în acest subiect

Hai sa-ti spun un secret: producatorii care secifica frequency range daua cele frecvente la F10, adica pragul minim la care functioneaza cum trebuie; asta in cazul in care nu specifica la ce F se dau acele frecvente.

Link spre comentariu

nu am cum sa pun niste poze ptr ca nu am cu ce.oricum ca o comparatie, un prieten de-al meu are nite subwooferi in incinte bass reflex cu hp 18w si astea alea mele se mult mai bine decat hp-urile.. mentionez ca incintele le-am facut de pe prospectul cu care au venit in cutie intr-o incinta de 80 l bass-reflex.

Link spre comentariu

dupa chestia asta mi-am dat seama intr-un final ca nu am dat mult pe ele :yawinkle: ptr ca m-am uita la pretul unui hp-18w si este .... :rolleyes:adik la pretul uni hp am luat doua ht bune si noi pe deasupra!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări