paul14 Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Salutare, Imi puteti spune, va rog, un pret mediu (manopera) pentru urmatoarele elemente din cadrul unei instalatii ( se realizeaza de la zero)? - tablou electric trifazat - intrerupator - priza simpla - priza dubla - spot - aplica - corp iluminat - circuit banda leduri - candelabru mare ( se aprinde 50-50) - candelabru mic ( se aprinde 50-50) - reclama luminoasa - circuit Video - TV - circuit proiector - sonorizare ambientala ( 5 boxe) - aproximativ 3 km cablu Numai bine! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Asta poate că ar trebui postată la Bazar - Servicii - ElectroJob... Link spre comentariu
paul14 Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Scopul acestui topic nu este solicitarea sau oferirea acestor servicii, ci o discutie libera care sa vina in ajutorul celor in cautare. Daca totusi nu se incadreaza aici, se poate muta la Bazar. Din ce am observat, unele tarife ar fi 25 lei/element (priza/intrerupator/aplica), in alte cazuri tarfiul e intre 5-10 lei/element, dar te taxeaza la trasul cablurilor. Tablourile electrice intre 100-200 lei. Sau te taxeaza pentru fiecare doza in parte Link spre comentariu
lazar nicolae Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Nu te impiedica nimeni sa ceri deviz de la mai multi executanti. In felul asta poti discerne pretul corect-convenabil. La pozarea conductoarelor pot fi situatii diverse si implica o estimare la fata locului. Una e sa sapi in pereti,alta e sa le pozezi direct pe acestia. Link spre comentariu
belasajgo Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 Eu cu cati prieteni electricieni am stat de vorba, am aflat ca fiecare calculeaza altfel tarifele. Unii aveau tarife uriase, altii tarife mici, dar culmea era ca ala care lucra mai ieftin, lucra mult mai calitativ. Si eu cred ca cel mai bine este sa se ceara o oferta de la mai multe persoane / firme. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 1000 euro toata lucrarea, la un apartament cu 3 camere, cu mine (caz real); Peste 35 doze modul, la o medie de 4 module, au fost spre 100-125 aparate (din memorie aproximativa... pot da valori cu precizie daca vrei). Spart si montat doze 2/3/4/7 16 corpuri de iluminat Scafa led plafon Scafa led perdea Iluminat led in 3 dressinguri (dulapuri) Iluminat led corp machiaj Iluminat local pat, birouri Iluminat ambiental Cap scara, cap cruce, vreo 5 circuite toate. Sistem audio multicanal dormitor matrimonial Sistem audio multicanal living Conexiuni complete audio-video intre pc dormitor si tv sistem audio living, totul ascuns S-au tras tuburi de 50, sa poti schimba cabluri HDMI, etc. Cablat tv in toata casa Cablat internet pana la router si 5 prize internet Ventilatie fortata baie si camera de zi (se fumeaza) Totul dat la cheie; Iluminat general, arhitectural, led, prize, sisteme audio, iluminat oglinda baie, ventilatoare, toate prizele montata, toate intrerupatoarele, toate corpurile de iluminat, TOT. Pur si simplu nu ma poti bate pe instalatii............. pentru ca primesti in pachet arhitectura/electricitate/iluminat/acustica/electronica automatizari... P.S. Cablu, sa fi fost spre 2-2,5Km Link spre comentariu
lazar nicolae Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Cu TVA? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Absolut! Daca-ti iau pachetul complet, proiectare, amenajare, mobilare, ti-o las si la mai putin... avantajele in acest caz sunt evidente. Sper... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum