radue Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Nu-ti trebuie difuzoare special...merg orice tip de difuzoare, numai sa corespunda cu tipul de incinta ep care vrei sa-l faci ( inchisa, bsssreflex etc ).Proi chiar sa faci bandpass intro astfel de incitna tower, numai sa-ti gasesti dif care sa nu necesite incinte mari. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Din cate stiu telezimex aduce sal in romania.Intreaba-i care e faza, de ce nu au numai auto.La saimon preturile sunt prea mari.Intr-o vreme niste difuri de 15" care le luai cu 1mil de la telezimex erau la saimon 2mil. :toimonster: Daca tot esti dispus sa dai 70 pe un dif => 280 pe 4 ia altceva, iti ajung banii de ceva mai bun.La saimon nu gasesti difuzoare, numai chinezarii la pret mare. Link spre comentariu
Vizitator under_raul Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Daca tot esti dispus sa dai 70 pe un dif => 280 pe 4 ia altceva, iti ajung banii de ceva mai bun.La saimon nu gasesti difuzoare, numai chinezarii la pret mare."Sunt dispus " sa dau atat pt ca mai ieftine nu am gasit decat niste dif-uri de la kon .. care chiar sunt chinezarii .... si dupa parerea mea de NEcunoscator ... astea sunt mai bune .... sau cel putin fura ochiul mai bine. Daca stii tu ce as putea lua mai bun la banii astia ... chiar te rog sa imi spui ca ma intereseaza. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 8pw3, dar asta nu prea se descurca la bas si probabil vei fi dezamagit.Pe langa asta nici nu se mai fabrica.Sau PA800 despre care s-a discutat mai 'nainte citeste numai mesajele. Costa 150RON. Nu e in cj, dar se poate expedia prin curieri.Da-i un mesaj la vasile.Personal nu l-am testyat, doar ce am auzit de la altii. in parametrii si grafice e peste SAL.Alta varianta ar fi hp10w vezi daca nu il gasesti la kon, ca sa nu platesti transportul. ASta nu e chinezarie, e paudio. Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Sharky daca zici ca ai ascultat seleniumul nu ai mai zice asa ceva "in parametrii si grafice e peste SAL" .Comparatia cu asa ceva este absurda si deplasata.Ca sa poti compara trebuie sa ai tot mere si nu pere daca intelegi unde bat.Cele 2 sunt peste multe difuri de firma ,chinezariile nu se incadreaza intr-o comparatie din nici un pct de vedere atata timp cat au parametrii pusi din burta si nu se gasesc 2 la fel,doar cu noroc,iar manopera si materialele utilizate sunt 'resturi'. Si 8pw3-u chiar daca duce lipsa de subbas,bas(adica>50Hz) are suficient pt o auditie de oameni normali,se poate interveni si dintr-un eq,chiar si in basreflex.Cand se foloseste in vtp deja ajungem in alt plan.Si apropo nu cred ca sub 60ron se poate lua sbx-uri de 8" noi si in nici un caz 2 cu 70ron,poate direct din port de pe nava :yawinkle: .Totusi sunt mai lucrate ca ying ciung &no name si sunetul este si el mai bun.Asta este o comparatie :smt003 Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 despre pa800 am zis ca e peste SAL din grafice si parametrii. citeste mai atent. Pe asta nu l-am ascultat.8pw3 poate nu va scoate sunet pe gustul lui, mai ales ca a zis ca ii plac jbl e100. Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Da,asa e, greaseala mea.Oricum e bine ca are o referinta in domeniu niste lazi cu difuzoare.Sa incerce atunci cu difuri auto mai mari ca alea trebuie sa-l multumeasca.Cele de la KON nu au nici puterea si nici calitatile suficient de mari (de,la banii aia) ca sa redea bas mult precum cazanele alea.Trebuie sa caute difuzoare mari,cu cursa,fs jos si multi wati.Despre medii inalte nu aduc aminte ca nu vad rostul,merge orice ,recomand ieftin si bun 'dtf801 ' dar minim 2 /boxa deoarece au spl-ul mic,la fel si puterea.Sa se uite totusi in brosura de la SAl ca au niste incinte cu wofere de 10-12" care cred ca ar face fata cerintelor,pe 3 cai cu sugestii si dimensiuni.Si sa va spun ceva:in comparatie cot la cot,pe un amplif cu iesiri a/b un SAL sbx de 10" pe 3 cai vented este NIMICIT din orice pct de vedere de VTP-ul cu pct si midul 8pw3,pa-ul deja le ingropa si in vented.De aceea 'recomand' cu asa caldura de cate ori am ocazia petarde.Precum am mai zis exista EQ-uri cacalau din care se face sunetul unei incinte bune si liniare sa sune cum se doreste,chiar si prost si bubuit Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 under_raul ai mai gasit SAL-uri ieftine pe undeva ? am fost azi la alfa & omega in iasi si SAL SBX2030 e 65 RON bucata ... nu stiu de dracu mi-au zis ei atunci la 85 RON perechea oferta on-line de la telezimex - unde se poate vedea ? ca pe site-ul telezimex.ro nu gasesc nicaieri Link spre comentariu
Vizitator under_raul Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 under_raul ai mai gasit SAL-uri ieftine pe undeva ? am fost azi la alfa & omega in iasi si SAL SBX2030 e 65 RON bucata ... nu stiu de dracu mi-au zis ei atunci la 85 RON perechea oferta on-line de la telezimex - unde se poate vedea ? ca pe site-ul telezimex.ro nu gasesc nicaieri Nu am gasit ... dar nici nu m-am omorat cu cautatul din pacate. Am avut si ceva probleme de rezolvat si nu am avut timpul necesar. Oricum vad ca in Iasi e mai ieftin ca in Cluj .... :( aici am gasit la 82ron buc ... destul de mare diferenta. https://esales.aswo.com/ASWO_RO/ro_RO/index.html asta e adresa eshop-ului de la telezimex, dar trebuie sa iti faci cont la ei Link spre comentariu
Vizitator under_raul Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 ........Oricum e bine ca are o referinta in domeniu niste lazi cu difuzoare.....Sa inteleg ca ai ascultat cum suna si nu ti-a placut ???Sincer eu nu am auzit cum suna ... mi-a spus cineva ca suna foarte bine si l-am crezut pe cuvant tinand cont ca e vb de JBL totusi. Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 Da , am aici in centru si altex si domo si metro,cate 2 din fiecare :smt003 .Le cunosc pe nevazute.Impresii:finisare placuta,ca de ,banu acolo e,urla tare,sunt maricele ca dimensiuni,pret exceptional de mare,Bas bubuit,innecacios cu rezonate suparatoare de cutie,medii si inalte mult in spate,timide,inaltele f proate,care se mai si ard.Filtre...,manopera...plastice colorate.Dar repet urla tare numa bune pt capiati si manele.Cine ti-a spus ca suna bine nu a ascultat probabil ceva decent,repet TARE,mare si basos nu e totuna cu normal,tine si de gust.Oricum nici pe post de fronturi in 5.1 nu le vad destinatia din moment ce au medii de tot kkt-u,suna sec,a plastic.La incinte ietine si dubioase e bine a se cauta membrane de celuloza,macar nu dau efecte de plastic,dar sunt mai rare pt ca sunt mai greu de facut.Si alea in afara de o emblema pusa strategic pe un sicriu nu au legatura cu numele acesta,cel putin din componentele care sunt in ea nici de departe.Vaporeanu toata ziua.Partea buna e ca in ciuda tuturor defectelor se vand,si nu sunt singurii,sunt destui care fac aceeasi schema.Partea proasta e ca cumparatorii nu deschid ochii ,nu cunosc ,mai primesc si sfaturi aiurea de la prieteni/vanzatori si pana la achizitie nu mai e drum lung Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 3, 2007 Partajează Postat Februarie 3, 2007 https://esales.aswo.com/ASWO_RO/ro_RO/index.html asta e adresa eshop-ului de la telezimex, dar trebuie sa iti faci cont la eiam completat acum cateva zile formularul de inregistrare si o P#!@ a mai venit raspuns pe mail :axe: Link spre comentariu
Vizitator under_raul Postat Februarie 3, 2007 Partajează Postat Februarie 3, 2007 ....Dar repet urla tare numa bune pt capiati si manele.Cine ti-a spus ca suna bine nu a ascultat probabil ceva decent,repet TARE,mare si basos nu e totuna cu normal,tine si de gust....Multumesc de sfat .. ...Nu ma intereseaza sa imi sune tare ... ci bine. La boxele alea am fost atras mai mult de design ...... si de marca. De asta am si intrat aici... pe forum ... ca sa mai aflu si eu una alta ... sa invat . Daca imi trebuia numai sa sune tare imi cumparam si eu niste dif-uri care sa sune cat mai tare si imi trage-am niste boxe ca sa imi supar vecinii :rock: :supz: Doar de asta m-am apucat sa imi petrec tot timpul liber cautand pe net tot felu de informatii . :smt024 . despre cum sa imi fac boxele ... si cum sa sune mai bine. .... nu de dragul de a-mi scula prietena in cap :smt021 Link spre comentariu
Vizitator under_raul Postat Februarie 3, 2007 Partajează Postat Februarie 3, 2007 am completat acum cateva zile formularul de inregistrare si o P#!@ a mai venit raspuns pe mail :axe:Stiu cum este .... si eu astept de la ei un raspuns ... mi-au activat contul dar nu il pot accesa :( .... si le-am scris din nou. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum