Darden Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Va salut,cu respect! Am nevoie de procesorul acestui tv, este un VCT6973G B3 000 ! Intre ramura de 3,3 volti si masa am cca 31 de ohmi si procesorul se incalzeste bine! Am vazut ca ar fi de gasit pe afara ,dar as prefer sa il achizitionez din tara sau poate il are cineva din recuperari! Va multumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Placa de baza 17mb22-2 ? Link spre comentariu
Darden Postat Aprilie 9, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2015 (editat) Da,este vb de placa 17mb22-2,am gasit una intreaga in Bucuresti,la 150 de lei! O sa o cumpar pe aceea,nu merita sa ma mai complic! Va multumesc! Editat Aprilie 9, 2015 de Darden Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Asta era ... ideea ! Gasesti la Timisoara cu 100. Spor ! Link spre comentariu
Darden Postat Aprilie 9, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Placa de baza? Nu imi dati un link,ceva? Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum