Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Informatii A412

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator yo9fah

Oooo... ce plăcere YO7BUT salut Dorel (Rafael), care îți place mai mult !? ;)) Spui că trebuie să încep de la receptorul cu reacție pe tuburi ... !? ;))Fain ! Și eu care credeam că am rămas în urmă ! :))

Link spre comentariu
Vizitator yo9fah

Am absolut toate detaliile despre A412, respectiv o carte de la vremea respectivă. Momentan sunt la job și nu sunt în posesia ei.Dacă te interesează ceva anume mă poți contacta pe email.Mulțumesc.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Avand in vedere ca trebuie sa recablez maretul A412, rog pe cine are sa-mi trimita o schema de cablare la o rezolutie cat mai buna. Poate sa fie si pe format A3. P.S. Cea de pe site de la George (YO9HSW o am, dar poate se gaseste ceva mai clar. Am imbatranit si eu, nu mai am ochii ageri ca acum .... ceva ani).

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Bine ar fi daca cineva s-ar apuca sa reproiecteze macar placa f din A412 , daca nu si pe celelalte in Cadsoft Eagle, mai ales ca are si varianta gratuita. Facut pe module mai mici ar fi un deliciu de facut de catre oricine are o imprimanta laser.Ar fi o chestie super sa faca cineva asta pe module separate, ex FI, MIXER.AF, FTJ, etc.Nu mai zic si de mandria celui care are varianta cea mai reusita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări