Vizitator yo9fah Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Mai este de actualitate acest topic !? Am observat ca sit-ul despre A412 nu are mare lucru pe el ... Link spre comentariu
florinnn22 Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 pai toti care au scris in acest topic sunt activi pe forum. Link spre comentariu
yo7but Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Salut George,Acum la moda este receptorul cu reactie pe tuburi, asa ca de aici trebuie sa incepi...hi! Link spre comentariu
Vizitator yo9fah Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Oooo... ce plăcere YO7BUT salut Dorel (Rafael), care îți place mai mult !? ;)) Spui că trebuie să încep de la receptorul cu reacție pe tuburi ... !? ;))Fain ! Și eu care credeam că am rămas în urmă ! ) Link spre comentariu
Flor Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 yo7butCorect. Si dupa cum ziceam acolo, PARASET RULE, hi, hi... Link spre comentariu
Vizitator yo9fah Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Cred că am să-i fac și eu o prezentare la mine pe blog. Eu am fost foarte impresionat de A412 la vremea respectivă.Mulțumesc pentru răspunsuri.73's de la YO9FAH Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Cred că am să-i fac și eu o prezentare la mine pe blog. Eu am fost foarte impresionat de A412 la vremea respectivă.Mulțumesc pentru răspunsuri.73's de la YO9FAHStiti cumva dimensiunile cablajelor? Link spre comentariu
Vizitator yo9fah Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Am absolut toate detaliile despre A412, respectiv o carte de la vremea respectivă. Momentan sunt la job și nu sunt în posesia ei.Dacă te interesează ceva anume mă poți contacta pe email.Mulțumesc. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Avand in vedere ca trebuie sa recablez maretul A412, rog pe cine are sa-mi trimita o schema de cablare la o rezolutie cat mai buna. Poate sa fie si pe format A3. P.S. Cea de pe site de la George (YO9HSW o am, dar poate se gaseste ceva mai clar. Am imbatranit si eu, nu mai am ochii ageri ca acum .... ceva ani). Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Te referi la cea scanata dupa revista sau la asta: http://www.yo9hsw.ro/index.php?page=A412cab ?! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Ma refeream la cea scanata dupa revista, pe aia o gasisem. La cealalta imi dadea o eroare cand voiam sa o deschid de pe site. Link spre comentariu
lorik199 Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Are cineva cablajele intr-un format mai "prietenos", gata imprimare si corodare? DOAR pentru uz personal Atasez adresa de email, pt a nu face fisierele publice [email protected] Link spre comentariu
vio2007 Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 http://www.radioamator.ro/mp/read.php?m=3760&a=3 ,un anunt despre cablaje A412 reproiectate de YO3JX. Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Mai caut inca desenele pt cablajele transceivereului A412 Link spre comentariu
leon01 Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Bine ar fi daca cineva s-ar apuca sa reproiecteze macar placa f din A412 , daca nu si pe celelalte in Cadsoft Eagle, mai ales ca are si varianta gratuita. Facut pe module mai mici ar fi un deliciu de facut de catre oricine are o imprimanta laser.Ar fi o chestie super sa faca cineva asta pe module separate, ex FI, MIXER.AF, FTJ, etc.Nu mai zic si de mandria celui care are varianta cea mai reusita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum