Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Informatii A412

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator

http://yo9hsw.ro/a412/files/a412f.php

Masca refacuta a cablajului imprimat a fost oferita spre publicare de un radioamator aflat actualmente in afara tarii.

Intrucat au aparut oferte comerciale realizate cu aceasta masca a cablajului fara acordul dansului, am fost rugat sa

scot aceasta versiune din paginile site-lui. Cei care doresc realizarea cablajului placii F in versiunea reproiectata sunt

rugati sa dea dovada de hamspirit si sa se limiteze doar la uz personal, fara accente mercantile si fara a mai (re)publica

sau transmite fisiere cu aceasta versiune.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Intreb si aici , poate vede cineva...Stie cineva dimensiunile placilor de la A412? Placa F contine doua integrate, deci este usor de scalat. Restul nu.La ideea lui nanopico am incercat sa dau de yo3jx dar nu am dat de dansul.

Link spre comentariu

Masurate azi, pe trezie:-placa A - 155x100-placa F - 160x100-placa cu filtre trece banda: 128x70-finalul de RF - 150x70-oscilatorul - aprox. 95x74 (nu i-am mai dat jos blindajul, ca era prea complicat)-alimentarea .... cat vrei, n-are importanta si e destul de bine ascunsa la mine (pe sub scala numerica).Placa F este fabricata industrial, nici nu mai stiu de unde am inhatat-o, restul sunt ... by hand, asa ca nu-s sigur ca sunt chiar dimensiunile corecte.

Link spre comentariu

Eu stiu ca 160x100 mm este un format standard de placa - Eurocard.Insa cablajul placii F practic cred ca este cu 1-2 mm mai ingust, deci ~98mm.Se pare ca in cartea Minitehnicus cablajele sunt la scara 1:1, nu am cartea saverific, informatia mi-a fost oferita de un radioamator mai in varsta.

Link spre comentariu

Am cartea "In sprijinul activitatilor tehnico stiintifice", editia 1985, in care sunt descrise atat A412 cat si trx-ul Unirea, in care pcb-urile sunt tot la scara 1:1. Daca cineva este interesat, pot scana paginile respective si le pot posta aici.73 de yo9how

Link spre comentariu

Am cartea "In sprijinul activitatilor tehnico stiintifice", editia 1985, in care sunt descrise atat A412 cat si trx-ul Unirea, in care pcb-urile sunt tot la scara 1:1. Daca cineva este interesat, pot scana paginile respective si le pot posta aici.73 de yo9how

Va salut !Decat dimensiunile exacte daca le puteti comunica v-as ruga.radu
Link spre comentariu

Acestea sunt dimensiunile pe care lea-am masurat, sper sa va fie de folos:

placa F= 150 x 93

C= 95 x 68

A= 149 x 90

G= 165 x 49

D= 126 x 72

O seara placuta tuturor.

73 de yo9how

Link spre comentariu

Se pot scana, nu e nicio problema. Insa nu am vorbit personal cu respectivul,

locuieste intr-un satuc, etate aproape 80 de ani si, spre "surprinderea" mea, nu

poseda nici un fel de telefonie mai mult sau mai putin mobila. Am aflat ca e posibil

ca el sa mai detina filmele originale.

Ca fapt divers, nimanui nu i-a trecut prin cap (nici mie, recunosc) sa-l contacteze

pe Lix. Adresa sa de contact este publica la http://www.paulian.net : [email protected].

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

la rugamintea lu-i ve3btt tin sa va anunt ca : VE3BTT(Dorel) impreuna cu YO3JX(Dan) vor sa readuca la o a doua tinerete batranul A412, prin inlocuirea oscilatorului local cu dds, primul mixer va fi cu mixer H, se va introduce 2 schimbari de frecv una de 45mhz iar cealalta de 9mhz(cea veche a trx-ului) si display cu lcd 2x16.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări