Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Informatii A412

Vizitator

Postări Recomandate

• 7 luni mai târziu...

Pentru cei care doresc documentatie A412, ofer doua surse :

1) Scan din cartea pentru pionieri si scolari ("In sprijinul activitatii tehnico-stiintifice" ) :

- arhiva ZIP 93MB ;

- pagini independente .

2) Scan din revista FRR ("Radiocomunicatii si Radioamatorism"):

- arhiva ZIP 8.8MB ;

- pagini independente .

Dispun si de documentatia originala (caietul tehnic Lixco), dar nu l-am scanat si nu am considerat ca ar fi necesar s-o fac; aceleasi lucruri sunt publicate si pe celelalte medii.

De asemenea, mai am si cateva circuite imprimate realizate de Dan Liviu Voiculescu YO3JX , variante ale celor cu care am fost obisnuiti in mod uzual la A412 - si care au mai fost postate pe Internet.  Se pot descarca de aici .

O imagine micsorata a placii F vedeti mai jos:

A412_F_yo3jx.jpg

Desi e cunoscut de colegii de varsta, precizez pentru cei mai nou veniti sau mai tineri ca prin anul 2000, am publicat in revista FRR un articol intitulat "A412 si realizarea filtrelor trece-banda", care trateaza realizarea si reglajul filtrelor trece-banda pentru nivelul unui incepator. Daca cineva considera ca ii este util articolul, il poate descarca din link-ul de mai sus. L-am mai postat si in trecut pe ELForum, dar link-urile au fost afectate. 

A412 a fost un transceiver foarte popular in trecut. Iata doua poze si un filmulet al ultimului meu A412, pe care am experimentat DDS-ul lui LU3DJV :

IMG_4309_t.jpg

IMG_4310_t.jpg

IMG_4312.JPG

Clip video. Nu stiu de ce forumul il mareste atat de mult !

Editat de yo3fhm
Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Este OK. Eu am folosit placa cu un filtru pe 10 MHz in combinatie cu amplificatoarele de IF de la BITX  si functioneaza excelent. 

Apropo, m-am intors la oras de citeva saptamini si incerc sa ma reintegrez. Altfel spus, vreau sa termin ce am inceput dar este destul de greu sa vad pe unde am lasat smelturile. 

Multa sanatate si spor la treaba!

YO7DJF

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări