PINTI Postat Iunie 7, 2018 Partajează Postat Iunie 7, 2018 Multumesc pentru documentatie. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 8, 2018 Partajează Postat Iunie 8, 2018 Cu placere. O sa postez si dimensiunile exacte ale placii F (ca pe aia o am), ca sa stiti la ce scala sunt desenele. Link spre comentariu
yo3fhm Postat Ianuarie 10, 2019 Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 (editat) Pentru cei care doresc documentatie A412, ofer doua surse : 1) Scan din cartea pentru pionieri si scolari ("In sprijinul activitatii tehnico-stiintifice" ) : - arhiva ZIP 93MB ; - pagini independente . 2) Scan din revista FRR ("Radiocomunicatii si Radioamatorism"): - arhiva ZIP 8.8MB ; - pagini independente . Dispun si de documentatia originala (caietul tehnic Lixco), dar nu l-am scanat si nu am considerat ca ar fi necesar s-o fac; aceleasi lucruri sunt publicate si pe celelalte medii. De asemenea, mai am si cateva circuite imprimate realizate de Dan Liviu Voiculescu YO3JX , variante ale celor cu care am fost obisnuiti in mod uzual la A412 - si care au mai fost postate pe Internet. Se pot descarca de aici . O imagine micsorata a placii F vedeti mai jos: Desi e cunoscut de colegii de varsta, precizez pentru cei mai nou veniti sau mai tineri ca prin anul 2000, am publicat in revista FRR un articol intitulat "A412 si realizarea filtrelor trece-banda", care trateaza realizarea si reglajul filtrelor trece-banda pentru nivelul unui incepator. Daca cineva considera ca ii este util articolul, il poate descarca din link-ul de mai sus. L-am mai postat si in trecut pe ELForum, dar link-urile au fost afectate. A412 a fost un transceiver foarte popular in trecut. Iata doua poze si un filmulet al ultimului meu A412, pe care am experimentat DDS-ul lui LU3DJV : Clip video. Nu stiu de ce forumul il mareste atat de mult ! Editat Ianuarie 10, 2019 de yo3fhm Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 am salvat cindva pcb-ul de mai jos si m-ar interesa daca l-a folosit cineva si mai ales daca are greseli! ma bate gindul sa-l reproduc si sa incerc o chestie cu el! Link spre comentariu
mosu20 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Este OK. Eu am folosit placa cu un filtru pe 10 MHz in combinatie cu amplificatoarele de IF de la BITX si functioneaza excelent. Apropo, m-am intors la oras de citeva saptamini si incerc sa ma reintegrez. Altfel spus, vreau sa termin ce am inceput dar este destul de greu sa vad pe unde am lasat smelturile. Multa sanatate si spor la treaba! YO7DJF Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Multumesc pentru info! il voi reface in sprint si ''made in china''! Link spre comentariu
radiomanyo Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Buna Ziua ! @Marele Savant : un mic ajutor... am atasat fisierul .lay din care a rezultat pcb-ul postat. Succes ! radioman_yo A412F.LAY Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Multumesc pentru ajutor! daca tot se poate, il voi face pe doua straturi, sa mai elimin din strapuri, eventual si cu plan de masa, asa de kiki! Emil Link spre comentariu
Repinator Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Salutare Ma poate ajuta cineva cu documentatie pentru realizarea acestu transceiver Poate aveti PCB-ul in format pdf Multumesc anticipat. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Link-urile puse de YO3FHM ceva mai sus inca functioneaza. Link spre comentariu
vio2007 Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Documentatie gasesti mai sus in postarea lui Cezar,yo3fhm,deci in acest topic.Pcb-ul pentru placa F se deschide cu Sprint Layout. Link spre comentariu
mosu20 Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Intrebare: Am vrut sa postez o imagine aici dar TinyPic nu mai este operational. Exista alta varianta de a posta imagini sau trebuiesc incarcate sub forma de fisier? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Se pot atasa fisiere pana la 1000 kB. Sau ca aici: Cum fac sa pot insera poza in post ? - Sugestii si reclamatii - ELFORUM - Forumul electronistilor Link spre comentariu
mosu20 Postat Iulie 1, 2021 Partajează Postat Iulie 1, 2021 Multumesc, am inteles. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum