Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Informatii A412

Vizitator

Postări Recomandate

Mi-ar suride si mie ideea antenelor monoband dar trebuie sa ma descurc cum pot dat fiind faptul ca a trebuit sa improvizez ceva in podul unui bloc cu o singura scara. A iesit ceva foarte imbirligat. Voi face niste masuratori pe toate benzile si voi spune ce minune am aici.

Multumesc pentru urari.

Link spre comentariu

Excelent. Dupa zgomotul de banda, si antenele isi fac treaba in conditii foarte bune. Ma apuc sa il pregatesc si eu pe al meu pentru deplasare intr-o alta locatie, la tara, unde sper sa scap de zgomotele industriale.

Pe unde se mai gasesc chinezariile necesare unu DDS? Nu am agreat varianta folosirii dds-urilor dar este cea mai comoda, mi se pare.

Mult succes in continuare si poate se vor convinge si altii ca se poate face trafic si cu scule realizate in regie proprie.

Link spre comentariu

Pentru un trcvr. monoband merge,mai ales in benzile de jos dar de la 14mhz in sus nu.Am cautat pe net si am vazut ca exista diferente intre modulele dds cu pcb verde si albastru in special la filtrele de iesire smd;nu dezvolt aici subiectul,sunt destule discutii pe nete pe aceasta tema.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Interesant proiect! Deocamdata nu ma pot ocupa de aprofundare deoarece este perioada orientarii pentru agricultura. Singurul lux va fi sa incerc sa imi fac timp sa realizez o antena pe 20m. Nu planific ,ai multe deoarece de regula iese pe dos. As vrea sa incerc sa fac citeva QSO-uri de la tara unde este mai multa liniste si daca merge bine ma voi extinde.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări