Vizitator Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 Intentionez sa construiesc un site dedicat transceiver-ului A412. Se cauta orice material de la persoanele care au avut tangenta cu acest aparat: -fotografii (transceiver-ul si operatorul) -performante si modificari -impresii si intamplari adevarate -amuzamente, farse si glume -orice informatii despre activitatea LIXCO -orice altceva considerati necesar Rog a nu se trimite articole sau documentatii publicate deja in revistele de la noi. Materialele dvs. se pot trimite in orice format electronic la adresa e-mail: [email protected] Multumesc! Adaugat la 18 august 2008 Dupa o lunga perioada de intrerupere, site-ul este din nou functional. Noua adresa este: http://www.yo9hsw.ro/a412 Adaugat la 15 februarie 2007 Au fost postate primele fotografii de arhiva in Museum. Sectiunea constructori include in cap de lista pe YO4RIH si YO9HRB Mai construieste cineva? Multumim frumos! Adaugat la 2 februarie 2007 Site-ul "document" dedicat lui A412 poate fi accesat la http://yo9hsw.ro/a412 iar cei care doresc sa contribuie cu diferite materiale o pot face la adresa [email protected] Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 A412 cu sinteza de frecventa, apartine lui YO3JX: Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 Am si eu o intrebare:Cate module are A412? este mai performant ca BITX20Se poate modifica si BITX20 pentru alte benzi deci sa nu credetzi ca e numai ptr 20m Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 Parerea mea personala (desi n-am construit inca BITX-ul, cu toate ca am cablajele ... facute de wolf...) este ca totusi A412 este mai performant decat BITX. N-am apucat sa folosesc suficient ambele trcv-uri, bitx-ul l-am ascultat la un amic, iar A412-le abia l-am terminat si m-am apucat sa-i fac modificari. S-ar putea sa gresesc, sunt si eu om. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 Mai face wolf cablaje pentru A412? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 Mie mi-a facut. Foarte multumit de ele. I-am dat paginile din documentatie si dimensiunile finale si le-a reusit. Link spre comentariu
florinnn22 Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 cat au costat cablajele pentru bitx si cat pentru a412?si daca se poate sa-mi da-ti si mie documentatia completa pentru a412.multumesc. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 Lasa o adresa de mail, preferabil pe yahoo si te servesc cu documentatia completa de A412 Link spre comentariu
Vizitator adifeticu Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Ma intereseaza sa construiesc si eu sinteza de frecventa pt A412 dar dureaza prea mult sa o si proiectez asa ca rog pe cei care au scheme testate sa ma ajute in modernizarea acestui transceiver. Link spre comentariu
yo6pir Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Am zis sa trezesc un pic la viata acest topic despre A412, deoarece am vazut ca nu mai posteaza nimeni aici de foarte multa vreme. Fac asta deoarece eu sunt inca unul dintre aceia care s-au indragostit de batranul A412 si doresc sa-l construiasca. Dar sunt sigur ca nu sunt singurul. De ce spun asta? pentru ca in topicul deschis de mine in care am postat realizarea lui A412, au intrat multi vizitatori care au citit despre ceea ce fac si m-au contactat prin PM sa le dau documentatia despre constructia lui A412. Stimati domni, daca va uitati la cifra care indica numarul de vizitatori ai topicului "Informatii A412" veti vedea ca pe foarte multa lume(2248!) ii intereseaza acest subiect dar probabil ei cauta informatii, scheme, detalii de constructie si alte asemenea lucruri care sa-i ajute la construirea batranului A412. Dar probabil ca inca mai cauta deoarece aici nu se gaseste nici o documentatie, cu atat mai mult cu cat linkul catre site-ul dedicat acestui trcv, nu mai functioneaza.Doresc sa aduc in actualitate postarea schemelor si a documentatiei despre A412,eventual pe acest topic de catre moderatori, ca sa poata si altii avea acces la aceasta documentatie si sa vedem pe viitor cat mai multi care incep sa-l construiasca.Multumesc de intelegere.73! Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Informatii despre A412 mai gasesti si aici: viewtopic.php?f=29&t=9670 . Documentatia este destul de mare ca sa poata fi postata pe forum, parca are aprox. 10M. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Se poate seta o adresa de e-mail cu autorespoder si sa aiba atasata documentatia, cine trimite un e-mail blank primeste reply atasat documentatia, se mai poate posta pe un site de unde sa se downloadeze.Iar daca sunt peste 50 cei care doresc sa construiasca A412 se poate organiza un Buy grup pentru realizarea cablajelor industrial. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 cu atat mai mult cu cat linkul catre site-ul dedicat acestui trcv, nu mai functioneaza.73!Au fost ceva probleme de hosting apoi m-am apucat de re-design, in scurt timp site-ul va fi up & running!73! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Dupa cateva zile de intrerupere pe motiv de cretinism al providerului, site-ul este din nou vizibil. http://www.yo9hsw.ro/a412 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Am adaugat schema si manualul original al manipulatorului electronic Lixco A829.Caut eventuale fotografii cu acest aparat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum