Tudor George Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Salut ! Am o placa de baza , p58w-mb de sony vaio si are o problema de tensiune in partea de la memoria ram , practic nu se alimenteaza cu tensiunea de 1,8v , am verificat tranzistori si sunt buni! Unicu ca in tranzistoru mosfet , in gate am tensiunea de 10,75v ! Ce poate sa fie ? Multumesc Link spre comentariu
Tudor George Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Nimeni nu ma poate ajuta sau nu se intelege... Link spre comentariu
Tudor George Postat Aprilie 15, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Salut ! Nu stiu daca fac bine ca raspund eu a 3- a oara...am gasit partea de alimentare a memorilor , Integratu este APW7120 , am sa va las schema mai jos...problema la mine ca pe ramura de jos la LGATE , iese 12v...este cam mare tesiunea si consider ca este defect....astept parerea dumneavoastra! multumesc http://www.anpec.com.tw/ashx_prod_file.ashx?prod_id=381&file_path=20131021164920726.pdf&original_name=APW7120.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum