v67 Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 cineva(in varsta)mi-a cerut sa-l ajut macar cu o parere despre frigiderul arctic k 3862 .L-a spalat si dupa punerea in functionare functioneaza continuu (6 ore) a facut putina bruma linga un ventilator Ajutati-ma (va rog) pentru clarificare Link spre comentariu
Electronicserver Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 (editat) Cauze posibile:-Pierdere mare de freon-Compresor defect (lipsa compresie)-Instalatie frigorifica infundata-Filtru de freon infundat Editat Aprilie 8, 2015 de Electronicserver Link spre comentariu
Feretech Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 (editat) Cauze posibile: -Pierdere mare de freon -Compresor defect (lipsa compresie) -Instalatie frigorifica infundata -Filtru de freon infundat Daca vorbim de frigider Arctic cel mai probabil din cauzele enumerate de Electronicserver este "Pierdere mare de freon".Aceste aparate au fost "concepute" prin constructie sa nu functioneze mai mult de 3 ani.Si eu am in dotare 2 aparate la care proprietarul a renuntat, am schimbat la ele teava de aspiratie si serpentina la racitor din aluminiu in cupru.Problema mare insa este alta, cum poti sa refaci izolatia distrusa din cauza interventiei? Editat Aprilie 8, 2015 de Feretech Link spre comentariu
v67 Postat Aprilie 12, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2015 varianta -pierdere de freon cit de costisitoare este? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum