ionel sm Postat Aprilie 9, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2015 (editat) Acum am o problema,:cand dau sonorul tare tremura imaginea.Am verificat electrolitici si chiar am schimbat si nimic.Este vre-o posibilitate in service sa dau plaja mai mica ca la maxim are un sonor foarte tare..?Sau sa-i rescriu dumpul initial. Editat Aprilie 9, 2015 de ionel1959 Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Acum am o problema,:cand dau sonorul tare tremura imaginea.Am verificat electrolitici si chiar am schimbat si nimic.Este vre-o posibilitate in service sa dau plaja mai mica ca la maxim are un sonor foarte tare..?Sau sa-i rescriu dumpul initial. Asta NU o sa rezolvi din service decat partial!! Daca tremura la marirea volumului inseamna ca sursa (sau recuperatele) nu genereaza suficienta ...energie(curent)!!! Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Sursa si recuperatele verificate atent ,Am mai schimbat ceva electrolitici si nici o schimbare.Sa fie din cauza c118-220nf?N-m avut smd si am pus 2cond. normali in paralel. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Ia masoara curentul prin finalul audio;cu sonorul fara sa tremure imaginea si apoi cand tremura.... Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Bine ca e oscilant...in prima faza ajunge la maxim 80ma si in faza a doua la maxim 300ma. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Ia incercati atunci sa alimentati extern finalul audio sa vedeti mai tremura imaginea la sonor maxim?!?! Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 (editat) Am facut si treaba asta.Nu mai tremura imaginea si am un sonor destul de tare in comparatie cu alte tv.Ma gandesc sa scot o infasurare noua din trafo linii pt. final audio.Adica bobinez spire cat e nevoie ,filtrez...etc..Dvs. cum ati proceda? Editat Aprilie 10, 2015 de ionel1959 Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Eu asi incerca sa gasesc defectul , ca doar nu a venit cu el din ... fabrica , vapor ... Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Eu am schimbat doar integratul pe care l-am ars din gresala si c118(care trebuia de prima data) dupa care m-am trezit cu tremuratul la volum mare.Am tot verificat si nu mai stiu ce sa verific.Poate ca integratul nou consuma mai mult ,dar in acelasi timp are si o amplificare destul de mare. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 C120 , schimbat ? Link spre comentariu
naetv Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 posibil circuit alimentare final , plecind de la rez R615 , D608 , C624 si cele din zona Ci R129 , C120 rez pot fi afectate la arderea ci - ce tensiune are la pin 4 CI audio cind este dat tare ? Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 "Am 11,2v (in schema 12,5v),volumul se regleaza" Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 C120 , schimbat ? Scuze .Era vorba de c118.Volumul regleaza,sonorul e clar.Cineva m-a intrebat de consum .Am scris si asta.Tensiunea nu scade chiar la volum mare. Am facut deja modificarea de care spuneam mai sus si merge ok. este in probe Link spre comentariu
naetv Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 "Am 11,2v (in schema 12,5v),volumul se regleaza" daca una din rez si-a marit valoarea , in special cea din sursa , unde iese 12,5V , poate influenta iesirea cind creste consumul CI final audio din12,5 se formeaza si 9V care merg la CI BV si la jungla Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Intr-adevar r615 din sursa de 0,1ohmi era afumata si masura 1ohm.Am inlocuit-o si functioneaza fara probleme.Multumesc celor care m-au ajutat si nu in ultimul rand lui @naetv.Sarbatori fericite! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum