validae Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Ați formatat tot harddisk-ul la instalare sau numai C-ul ? Ați mai păstrat atunci ceva fișiere vechi în a doua partiție ? Să nu fi rămas unii viruși...am avut probleme cu sisteme virusate, la care am fost nevoit să formatez integral tot hardul, altfel nu mă lăsau nici să instalez un antivirus în partiția de sistem... Link spre comentariu
pauly Postat Aprilie 15, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Da d-le. Am formatat si reformatat, am partitionat si repartitionat, dar numai cu pwfree9, (program de partitionat) Dupa toate acestea pot instala office 2003,. Dicter pentru tradus. Acestea le-am instalat de pe stick. Am reusit intr-un moment sa instalez si messengerul, ba mai mult, am reusit sa instalez si OPERA, dar versiunea opera 10, ceea ce nu ma deranjeaza, numai ca dupa instalare, a inceput un val de instalari cu tot felul de programe; Any Protect; cc Flip; Desktopmpublishing DVD; Games Desktop 092.212; GoHDV 15.04; Low the Flood Fill; Networg Server Start Meniu; Reg. Cleaner-Pro; Remote Desktop Acces (Vuu PC) Smat driver Updates Acces 3.2; Web protectetor IE; Web protector Plus (uninstal only) si inca altele. Deci, iata ca sant obligat sa reinstalez iarasi. In ceea ce priveste virusii, nu va mai faceti griji, pentru ca stickul este scanat cu antivirusul, iar PC, il conectez la internet abia dupa ce instalez driverele, offisul. Ba am instalat si AVG si totul in zadar. Nu pot intelege cum pot deschide orice siteu, dar nu pot descarca. Mai ales la Opera, ma lasa sa Downloadez, ii dau Run, se incarca, dupa care la cel de al doilea Run, apare eroarea. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Nu instala direct din locația unde s-a descărcat inițial .După descărcare mută programul în partiția nonsistem (D:) într-un folder unde pui doar kit-uri de instalare, scanează-l înainte și apoi instalează-l. Link spre comentariu
ovy83 Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 incercati un alt windows xp,trebuie sa intelege-ti. Link spre comentariu
pauly Postat Aprilie 16, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2015 (editat) O sa incerc si alt windows XP, Dar pana atunci, tot vreau sa mai incerc.Am constatat ca lipseste si nu poate fi instalat, draivarul de la Other devices -PCI Modem. Are semnul intrebarii galben, l-am deschis si spune ca nu este instalat. Am incercat, dar nu am reusit. In schimb se poate intra totusi pe net. Lipsa drivarului si faptul ca nu pot instala unul, poate fi un defect din SISTEM? Sau poate fi un defect din Hardvare? Din Computer? Va atasez trei imagini cu CD cu drivere. Va rog sa-mi spuneti exact cum trebuie sa instalez driverele. - In doc. 1, aleg driver instalation ; - In doc. 2. aleg MS8308E - Iar in doc.3. am in partea stanga; Audio; VGA ; AGP si LAN Manual. - In cealalta parte, avem; Win9X; NT4.0; Win2K8.XP; HOME. Va rog sa-mi spuneti ce si cum instalez de aici? Adica pe care ditre ele sa dau Click? Poate undeva, am gesit. Am uitat sa mentionez faptul cain timpul instalarii widowsului, se stinge (inegreste) monitorul pentru fractiuni de secunda, uneori chiar si pentru o secunda. Poate avea efect negativ acest lucru? 1.doc 2.doc 3.doc Editat Aprilie 16, 2015 de pauly Link spre comentariu
pauly Postat Aprilie 16, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Iata ca am instalat alt windows, aceleasi simtome la instalare cu intreruperile acelea. Se poate naviga rapid pe Net, dar am incercat sa descarc mesengerul si aceleasi probleme. Nici acesta nu are draivarul la Other devices PCI Modem (tot cu semnul intrebarii galben) Care ar fi concluzia? Va rog sa-mi spuneti ce si cum sa instalez driverele. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Windows-ul nou e SP2 sau SP3 ? Puteți descărca separat fișierul cu update-uri SP3 de la Microsoft. Link spre comentariu
pauly Postat Aprilie 16, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2015 De unde? De pasiteu? Care sant acelea? Eu am cautat, dar dracu stie care sant? Am intrebat despre drivere cum si care trebuie instalate. Am intrebat despre intreruperiin timpul instalarii. Am intrebat despre lipsa Other devices PCI Modem Despre toate acestea nimic? Daca tot vreti sa ajutati, spuneti pe intelesul prostilor, pentru ca cei ce stiu, nu mai adreseaza intrebari aici. Poate, daca eram ceva mai tanar, se merita sa-mi bat capul sa invat ceva Engleza, dar pentru 1 an 2, sau cati ori mai fi ei lasati de D-zeu, nu stiu daca mai are rost. Va multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Scrieți SP3 în motorul de căutare folosit și primul răspuns de pe prima pagină este cel despre care vorbesc. SP3 va să fie Service Pack, a treia actualizare (o colecție de drivere și rezolvări de probleme ascunse ale sistemului de operare sau bug-uri). Fără supărare...dacă vreți să conduceți mașina, trebuie să învățați și regulile de circulație. Așa și cu PC-ul, dacă vreți să apăsați doar pe butoane și să nu înțelegeți ce ați făcut....degeaba încercați, nu veți reuși decât o memorare pur mecanică...cea mai mică eroare vă va bloca...și nu veți ști ce a cauzat-o. Link spre comentariu
ovy83 Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 pentru placa d-vostra este corect "In doc. 2. aleg MS8308E" ....." Win2K8.XP". pe placa de baza m-ai este introdus in sloturile acele albe si altceva? o placa ceva...? "Am uitat sa mentionez faptul ca,in timpul instalarii widowsului, se stinge (inegreste) monitorul pentru fractiuni de secunda, uneori chiar si pentru o secunda. Poate avea efect negativ acest lucru?".....este normal,in acest moment windows-ul detecteaza si instaleaza componentele hardware,adica,in traducere,tot ce este pe placa de baza:sunet,video,chipset........ De unde? De pasiteu? Care sant acelea? Eu am cautat, dar dracu stie care sant? Am intrebat despre drivere cum si care trebuie instalate. Am intrebat despre intreruperiin timpul instalarii. Am intrebat despre lipsa Other devices PCI Modem Despre toate acestea nimic? Daca tot vreti sa ajutati, spuneti pe intelesul prostilor, pentru ca cei ce stiu, nu mai adreseaza intrebari aici. Poate, daca eram ceva mai tanar, se merita sa-mi bat capul sa invat ceva Engleza, dar pentru 1 an 2, sau cati ori mai fi ei lasati de D-zeu, nu stiu daca mai are rost. Va multumesc! nu trebuie sa tipati la noi,ne este foarte greu sa comunicam cu d-voastra din moment ce nu cunoaste-ti nimic din domeniul IT,engleza si in primul rand nu cunoastem starea pc-ului,nu-l avem in fata.Anumite probleme se pot rezolva prin eliminare,verificari de surse,harduri poate fi chiar unitatea de citire cu probleme si citeste cd-urile cu intreruperi si apar erori ...etc etc Link spre comentariu
pauly Postat Aprilie 17, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2015 (editat) Nu d-le. Nu tipa nimeni la d-voastra. Asa o fi, v-o fi greu sa comunicati cu mine care sant un necunoscator, atat al informaticii, cat si al limbii Engleze. Dar cum ramane cu cei carora li se adreseaza unele intrebari si raspund la cu totul si cu totul, altceva, sau panand alte intrebai? Daca se pun intrebari la care nu se primeste un raspuns din partea oricarui membru care a citit, cum vreti ca cel ce intreaba, sa rezolve sau sa priceapa problema respectiva? Va multumesc tuturor celor ce mi-ati dat un sfat, o sugestie. Iar, ca sa raspund si d-lui Validae in legatura cu comparatia facuta, cu soferul si masina, Da asa este, trebuie sa inveti sa conduci, numai ca lucrul acesta il faci cu un instructor si plus de asta, totul inveti in limba ta natala. Dupa aceea, primesti un carnet care iti da dreptul sa conduci masina respectiva. pe cata vreme, aici este vorba doar de cateva intrebari, raspunsuri, un ajutor daca vreti sa-i spunem asa. In nici un caz nu vom vreun carnet sau diploma de calificare. Nu dorim decat sa ne putem rezolva problemele aparute, ivite. Nu ar fi rau, chiar sa-mi suspendati contul, sau chiar sa-l stergeti daca deranjez? Editat Aprilie 17, 2015 de pauly Link spre comentariu
tiovidiu Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Exista un program, easy driver care scaneaza calculatorul si-ti cauta apoi driverele necesare. Nu este eficient chiar suta la suta dar oricum te ajuta. Link spre comentariu
puriu Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Pentru drivere http://www.solvusoft.com/en/update/drivers/processor/amd/athlon-mp/sub-models/. Trebuie neaparat Opera 28? Merge cam greu pe calculatoarele modeste. Un PC cu Athlon si XP se simte cel mai bine cu IE8. Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 MS8308EP?! E cumva placa de baza Matsonic MS8308 fabricata in 2002? Va chinuiti degeaba, "mie in suta" aici e problema...a fost o mizerie infernala, alaturi de un model de ECS Elitegroup si altul de Biostar, au fost cele mai execrabile placi de baza din istoria PC. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 (editat) sautare , o problema asemnatoare am intalnit-o si eu precizez ca am sute de instalari la activ , Linux , windows 95, win 98 , win xp toate spurile , win 7 , win 8 si win 8.1 mi-a fost adus la formatat un calculator care de ani de zile eu il formatez ori de cate ori are probleme de data asta nu i-am mai dat de cap cam aceiasi problema , am bagat windowsul am bagat driverele dupa care hais a bag si ceva programe de obicei folosesc ninite sa bag pachet de programe(lucru care l-am facut si datile trecute pe acest pc) cand colo surpriza erore de coenctare si altele bag manual mozilla firefox se instaleaza , dau sa fac browsing cu el nicio problema teste de viteza bune dau sa instalez yahoo messenger nu vrea , al fel cu orice fel de program care cere coenxiune de internet , gen pachet de instalre mic cu descarcarea restului de pachet de pe net. nu a vrut de nicio culoare nici adobeflash palyer sa instaleze am bagat un alt pachet de SP3 peste , tot nu i-am dat de cap alta placa de retea , la fel face eu unul nu ma mai bag in pcuri vechi , deja nu mai se merita timpul pierdut Editat Mai 4, 2015 de adicontakt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum