modoran Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Sunt niste virusi "draguti" care nu te lasa sa descarci nici un executabil, se opreste la 99%, nu cumva e vorba de asa ceva aici ? Faptul ca nu ar fi driverele placii de retea instalate sunt povesti, nu ar merge internetul deloc in cazul asta. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Asa am patit si eu cu XP SP2 , pana nu am instalat SP3 nu a mers !! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Ceva antivirus ați instalat ulterior instalării Windows ? Eu așa v-am sfătuit. S-ar putea s-o luați de la capăt....poate a doua oară e cu noroc. Cu ocazia asta vă exersați noile cunoștințe... Link spre comentariu
pauly Postat Aprilie 9, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Care e mesajul de eroare atunci când ,,vă interzice,, ? Noi nu putem vedea ce vedeți dvs, trebuie să ne bazăm pe descrierea pe care o faceți.... Nu intotdeauna sant aceleasi mesaje. De exemplu; The privacy icon appears in the status bar each time a cookie is restricted based onyour privacy settings. To see a privacy report double-click the icon when it appears. ALTUL; Internet Explorer cannot open the internet site; http://www si da numele siteului Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Aveți o preferință anume pentru Internet Explorer sau nu ați reușit să instalați alt browser ? Eu îl șterg imediat ce instalez sistemul de operare. Folosesc ori Opera, ori Mozilla fIirefox. Link spre comentariu
pauly Postat Aprilie 9, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Ceva antivirus ați instalat ulterior instalării Windows ? Eu așa v-am sfătuit. S-ar putea s-o luați de la capăt....poate a doua oară e cu noroc. Cu ocazia asta vă exersați noile cunoștințe... Deocamdata nu am instalt, dar nici pe Laptop nu am antivirus si merge foarte bine si repede, deci, abia am instalat widowsul si virusi de unde? Pai asta este problema, ca nu pot instala OPERA si nici altceva. Nu lucrez cu explorer, dar acesta il are windowsul, altfel cu ce as intra pe Google? Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Cum de unde virusi ? Din programele alea care le-ati instalat, ce ati folosit, stick usb ? Sau de multe ori raman virusi pe partitia D chiar daca se formateaza C-ul (nu e cazul dvs) Orice dispozitiv strain, stick sau cd poate infecta instantaneu sistemul doar prin simpla introducere, nu e nevoie sa copiati/executati nimic de pe el. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Virușii vin din locul numit generic Internet. Și uneori (deseori) nici nu trebuie să faci vre-un efort ca să-i ,,agăți,, ci pur și simplu te caută ei. Nu intru în amănunte.... Nu mai intrați pe net fără un antivirus free măcar (AVG de exemplu) fiindcă internetul e orice, numai un loc sigur nu e. Cel ce spune cu tărie că el nu are niciun virus sau orice alt malware pe calculator în condițiile în care nu are nicio aplicație de siguranță....se înșeală amarnic.Nu toți virușii încetinesc PC-ul... Link spre comentariu
pauly Postat Aprilie 9, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Dar stickul, lam folosit si la Laptop, asta insemna sa se viruseze si el. Deci la instalare nu pot fi facute partitii, dupa instalare nu pot instala programe. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Ia luați stick-ul și rugați un vecin sau prieten ce are un antivirus pe calculator să-l scaneze. Și eventual să-l vaccineze ... Link spre comentariu
core Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 (editat) incearca sa descarci acelasi program de mai multe ori, daca se opeste bara de progres in acelasi loc, e posibil sa fie o problema software, daca pozitia barei de progres difera, e posibil sa fie un contact inperfect la conexiunea de internet. daca e cazul 1, incearca sa pui pe un stick kitul altui browser, chrome, firefox, si instaleaza-l local de pe stick. daca e cazul 2, incearca sa schimbi cablul, sa scoti/pui placa de retea in soclu, sa dai cu spray contact pe mufe, sa folosesti stick de retea wireless, etc. Editat Aprilie 9, 2015 de core Link spre comentariu
pauly Postat Aprilie 9, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Pe CD cu Drivere am urmatoarele; Cmi 9738 ; LAN ; MANUAL ; MS 8308E ; MS 8308E(266) ; MS 8308EP(266); Ms 8318e ; Ms 9307c ; Ms 9307c+ ; Ms 9307c+(iee) ; Ms 9307c+(usb); Ms 9317e ; Ms 9317e+ ; Ms 9317e+(iee) ; Ms 9317e+(usb) ; Ms 9327e ; Ms 9327(iee) ; Ms 9327e(usb) ; Pactel AMRCNR ; SIS ; autorun ; README ; - Si mai are un UTILITY, care arata ca ar avea un virus. A fost trecute fiecare foldere in parte pri Antivirus. Va rog sa-mi spuneti ce anume trebuie sa instalez din ce se afla aici, tinand cont ca am o placa de baza Matsonic MS 8308E si procesorul AMD Athlon MP. Am reinstalat windowsul si am tinut cont sa nu il mai conectez la internet. Am incercat insa, sa instaez OPERA de pe STICK, dar mi-a dat din nou aceeasi eroare. Link spre comentariu
ovy83 Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 tind sa cred ca bateria de bios este descarcata si nu memoreaza ora si data,de aici pot fi aceste erori. in coltul drept jos ce ora si data este? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Merită verificată și bateria de BIOS, am întâlnit un astfel de caz acum câțiva ani cu un calculator care făcea figuri imediat după instalare și a cărui baterie de BIOS era moartă. Link spre comentariu
pauly Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Bateria de Bios a fost moarta complect, circa 0,5 V. Am schimbato cu alta, ce-i drept, nici asta nu eranoua, dar avea cam 2,9 V. Nu as crede ca se trage de aici, daro sa verific. - Acum,l-am lasat la pastrat pana dupa sarbatori. - Asa arata cand era vorba de facut partitii. - Patratelul acela negru din spatele cifrelor 19869 ce reprezinta nr. GB, nu poate fi mutat. Cifrele nu pot fi sterse, deci nu pot inlocui cu altele pentru a creea alta partitie. - Dupa ce am creeat partitia cu acel program, a capatad denumirea de partita F. - Acum, dupa ultima reinstalare, am sters partita C (cu windowsul), dupa care am creea alta imediat in locul ei cu acelasi nr. de GB, dupa care am sters cea de a doua partitie (F) si am creea alta in locul ei cu acelasi nr. de GB. - Numai ca dupa reinstalare, am constatat faptul ca partitia C, este mai mica cu cu 0,5 GB, adica acea partitie pastrata de windows. New Microsoft Word Document (3).doc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum