Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu XP

pauly

Postări Recomandate

Dacă nu cunoașteți limba engleză e cam greu cu instalarea, ale cărei instrucțiuni sunt doar în limba lui Shakespeare  :rade: bașca niște noțiuni minime de informatică....

Nu ați încercat măcar tutorialele de pe net ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pauly

30

• validae

17

• ovy83

7

• dan-a2

6

Top autori în acest subiect

Apasati D, apoi L pentru fiecare partitie ca sa le stergeti.Creati o noua partitie apasand C apoi imediat cu mouse-ul introduceti cifrele corespunzatoare dimensiunii dorite.Repetati procesul creind alta partitie. Selectati una din partitii pentru instalare.PS_ Acei 8MB reprezinta "Unnalocated space" - spatiu nealocat, la fel o sa apara dupa ce stergeti toate partitiile existente.

Link spre comentariu

Daca citeati cu atentie, a-ti fi vazut ca am sters toate celelalte partitii. A ramas una singura  cu 19877 MB.Dupa care sa format singura una de 8 MB.  De tradus cu google stiam si eu, dar ce trebuie sa fac? Sa copiez scriind pe o coala de hartie dupa care sa merg la alt Laptop (PC) pentru a scrie din nou si a putea traduce AI sa fim seriosi.

Apasati D, apoi L pentru fiecare partitie ca sa le stergeti.Creati o noua partitie apasand C apoi imediat cu mouse-ul introduceti cifrele corespunzatoare dimensiunii dorite.Repetati procesul creind alta partitie. Selectati una din partitii pentru instalare.PS_ Acei 8MB reprezinta "Unnalocated space" - spatiu nealocat, la fel o sa apara dupa ce stergeti toate partitiile existente.

Omule, dar leam sters.  Acum am 19869 partitia C, care acum este libera si 8 MB care sa format singura.

Iar in ceea ce priveste mouse-ul, cred ca la mancat pisica, ca nu dau de el.

Editat de pauly
Link spre comentariu

Pai nu se vede soricelul in timpul cat se instaleaza windowsul, nici macar atunci cand ajung aici la partitii. M-am uitat in majoritatea tutorialelor si nu vad ca sa format inca o partitie. Nu vad cum sa modific, sa scriu MB.

Link spre comentariu

Am instalat widowsul, am facut si partitia a doua, dar cu un program, dupa ce am instalat windowsul.  Acum nu pot instala OPERA, Adobe Reader,messengerul si ce o mai fi de instalat.  Intru pe Explorer unde am setat deja ca pagina principala, Google, caut Opera downloads, si toate celelalte (la fel), descac,vreau sa instalez, dau run, se descarca putin, dupa care apare o fereastra;   in care se spune;  Send Error Report.  Nu ma lasa sa descarc nimic.  Jos in bara, in partea dreapta, apare ochiul acela cu semnul de interzis.  Am incercat sa instalez Opera de pe stick, nici asa nu a mers.  In schimb, ofiice 2003, programul de partitionat, un alt program sa depistez placa de baza, au mers instalate de pe stick.  Ce pot face?

Link spre comentariu

Apare o fereastra in care spune; internet explorer cannat open the internet site    si da denumirea fiecarui site.  

Am intrat in TOLS > Diagnostic for windows   si da o lista intreagade solutii

Editat de pauly
Link spre comentariu

Am un procesor AMD Athlon MP;  Placa de baza este Matsonic MS 8308E  pe care am instalato deja. 

Pe CD cu drivere sant urmatoarele;  

MS 9327E     Series

MS 9317  (+) Series

MS 9307C(+) Series

MS 8318E

MS8308E

MS7308ET

MS7308E

Eu am instalat MS 8308E

ESTE BINE?  NU ESTE BINE?  MAI TREBUIE CEVA?

Editat de pauly
Link spre comentariu

DECI,  SCOT PE GOOGLE,  scriu  de exemplu;  de ce nu pot descarca nimic , dau ENTER , se deschide pagina cu toate siteurile, dau click pe unul dintre ele si nu ma mai lasa sa trec mai departe.  Cand vreau sa descarc si sa instalez OPERA, ma lasa sa  Downloadez, apare fereastra pentru instalare, dau RUN, incepe sa faca transferul de date dupa care imi interzice.

Link spre comentariu

Care e mesajul de eroare atunci când ,,vă interzice,, ? Noi nu putem vedea ce vedeți dvs, trebuie să ne bazăm pe descrierea  pe care o faceți....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări