Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrerupatoare nefunctionale

Vizitator Petrusca Eugeniu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

9

• miron1947

4

• PINTI

2

• belasajgo

2

Top autori în acest subiect

Păi dacă a pus firele ce vin la întrerupătoare în scurt și tot nu se aprind becurile, ce treabă mai au întrerupătoarele cu telecomandă ? Zic și eu...

Link spre comentariu

Din cate inteleg sunt niste intrerupatoare "cu senzor la atingere" dar vad ca se scrie si de o telecomanda... Cum sunt intrerupatoarele pana la urma? Cu senzor sau cu telecomanda?

Si eu am intrerupatoare cu senzor la atingere, dar ale mele sunt si variatoare, adica tinand degetul pe intrerupator pot varia intensitatea luminii. La intrerupatoarele mele sunt in interior sigurante fuzibile, ce cateodata trebuiesc schimbate (se ard cateodata cand se ard si becurile). Nu stiu cum sunt intrerupatoarele ce le aveti (ca ati mentionat si de o telecomanda), dar am vazut multe intrerupatoare cu senzor care au o siguranta in interior. De obicei siguranta se poate schimba foarte usor, demontand capacul intrerupatorului impreuna cu "senzorul" ce se atinge si in spatele acestuia este un mic soclu cu siguranta.

Link spre comentariu

Nu stiu cum sunt intrerupatoarele ce le aveti (ca ati mentionat si de o telecomanda), dar am vazut multe intrerupatoare cu senzor care au o siguranta in interior.

Daca citeati ce a scris D-l validae mai sus, nu mai scriati acest comentariu.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Daca citeati ce a scris D-l validae mai sus, nu mai scriati acest comentariu.

Oh, nu am vazut comentariul respectiv, am avut discutia deschisa in browser de mai mult timp si nu am actualizat pagina inainte sa scriu comentariul.

Link spre comentariu
Vizitator Petrusca Eugeniu

sunt intrerupatoare   exact cum a specificat domnu  se aprindeau la atingere  ( daca tineam mai mult se aprindea si mai tare )  aveau o siguranta  inauntru. Cineva  a venit si mi-a spsu ca e din Doza ca trebuie sa le caut acum :)  am apelat la un nene mai vechi al blocului si el are acelasi apartament  si le stie locul.

Nu aveau telekomanda  dar  se stingeau cand tineam  telekomanda de la televizor  :) ( Apasand un buton mai mult timp ) 

Da au cedat  in camere diferite  si la o distanta de o luna fiecare  

Editat de Petrusca Eugeniu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări