miron1947 Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 (editat) N-am inteles nimic, sunt sau nu sunt toate pe acelasi circuit, mai ales ca ati scris ca au cedat pe rand, nu simultan? Editat Aprilie 10, 2015 de miron1947 Link spre comentariu
tavipop Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 Din ceea ce am citit pana acum, este vorba de intrerupatoare cu touch si telecomanda! Cu siguranta aici este problema! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 Păi dacă a pus firele ce vin la întrerupătoare în scurt și tot nu se aprind becurile, ce treabă mai au întrerupătoarele cu telecomandă ? Zic și eu... Link spre comentariu
belasajgo Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 Din cate inteleg sunt niste intrerupatoare "cu senzor la atingere" dar vad ca se scrie si de o telecomanda... Cum sunt intrerupatoarele pana la urma? Cu senzor sau cu telecomanda? Si eu am intrerupatoare cu senzor la atingere, dar ale mele sunt si variatoare, adica tinand degetul pe intrerupator pot varia intensitatea luminii. La intrerupatoarele mele sunt in interior sigurante fuzibile, ce cateodata trebuiesc schimbate (se ard cateodata cand se ard si becurile). Nu stiu cum sunt intrerupatoarele ce le aveti (ca ati mentionat si de o telecomanda), dar am vazut multe intrerupatoare cu senzor care au o siguranta in interior. De obicei siguranta se poate schimba foarte usor, demontand capacul intrerupatorului impreuna cu "senzorul" ce se atinge si in spatele acestuia este un mic soclu cu siguranta. Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 (editat) Nu stiu cum sunt intrerupatoarele ce le aveti (ca ati mentionat si de o telecomanda), dar am vazut multe intrerupatoare cu senzor care au o siguranta in interior. Daca citeati ce a scris D-l validae mai sus, nu mai scriati acest comentariu. Editat Aprilie 12, 2015 de miron1947 Link spre comentariu
belasajgo Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 Daca citeati ce a scris D-l validae mai sus, nu mai scriati acest comentariu. Oh, nu am vazut comentariul respectiv, am avut discutia deschisa in browser de mai mult timp si nu am actualizat pagina inainte sa scriu comentariul. Link spre comentariu
Vizitator Petrusca Eugeniu Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 (editat) sunt intrerupatoare exact cum a specificat domnu se aprindeau la atingere ( daca tineam mai mult se aprindea si mai tare ) aveau o siguranta inauntru. Cineva a venit si mi-a spsu ca e din Doza ca trebuie sa le caut acum am apelat la un nene mai vechi al blocului si el are acelasi apartament si le stie locul. Nu aveau telekomanda dar se stingeau cand tineam telekomanda de la televizor ( Apasand un buton mai mult timp ) Da au cedat in camere diferite si la o distanta de o luna fiecare Editat Aprilie 14, 2015 de Petrusca Eugeniu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum