Vizitator Petrusca Eugeniu Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Buna ziua tuturor, Apelez la acest forum in dorinta de a afla si de a rezolva problema cu care ma confrunt de 2 luni va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. In tot acest timp am tot chemat inginer + gicu SRL si toti strang din umeri. Bine banu au luat oamenii pentru ca au venit. Sa va explic: Am patru camere tip Vagon Atasat aveti si fisieru sa va dati seama ce si cum ideea este ca acum 2 luni mi sa stins pur si simplu lumina in camera nr. si nu sa mai aprins becu am verificat cu surubelnita cu tensiune si nu se aprinde beculetul de proba. apoi peste inca 2 saptamani sa stins la fel si la balcon aceiasi situatie nu se mai aprinde si nu mai primest tensiune in fire ( Nu clipeste surubelnita respectiva ) si inca peste 3 saptamani in camera nr. dormitor exact aceiasi problema. Nu pot sa-mi dau seama de ce atata timp cat celelalte intrerupatoare functioneaza foarte bine. Tin sa mentionez ca intrerupatoarele au fost ( Tip sensor la atingere ) la toate 3 camere unde nu mai merge lumina.Ideea ca nici nu mai stiu unde sunt Duzele ca sa pot verifica in ele. Va rog din tot sufletul daca puteti sa ma ajutati de la ce ar putea fi ( NU VREAU SA SPARG PERETII :( AM TERMINAT ACUM 6 LUNI reparatia generala in casa) Va multumesc anticipat tuturor Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Daca ne pui acolo si fisierul poate reusim sa te ajutam. Un tip, o marca la intreruptoare? O locatie la profil? Link spre comentariu
Vizitator Petrusca Eugeniu Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 incerc sa incarc imaginea dar nu ma lasa nustiu ce are . Marca intrerupatoarelor nu le mai stiu erau unele poloneze. Cand apasam pe butoanele telecomenzii se aprindea lumina Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Becurile le-ați verificat ? Ce becuri folosiți ? Pentru poze, faceți-vă cont gratuit la PostImage sau PhotoBucket și încărcați acolo pozele.Apoi copiați adresa (IMG) a pozelor și postați-o pe forum. Link spre comentariu
Vizitator Petrusca Eugeniu Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 becurile erau normale nimic deosebit incarc imediat si imaginea Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 La duliile becurilor ați verificat prezența fazei măcar ? Ca să nu spargeți aiurea pereții vă trebuie un detector de tensiune fără contact http://www.shopmania.ro/unelte/p-detector-metal-tensiune-urz1204-91778168 dar ,,meseriașii,, care au venit trebuiau să aibă așa ceva pentru cazurile de doze ascunse sub tencuială... Link spre comentariu
Vizitator Petrusca Eugeniu Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 [/url]">http://http://postimg.org/image/9kaf7l64j/'> asta ar fi releveul apartamentului Tabloul este in camera nr 5 . Prima data sa stricat intrerupatorul in camera Nr.1, apoi in camera nr.12, si ultimul in camera nr.4 precizez ca intrerupatorul pentru camera 12 este in camera 2 adica in sufragerie pe peretele din dreapta langa usa acolo am verificat la dulii si nu are faza :( Doamne nu vreau sa sparg ca asa de greu am terminat peretii offf mesterii nu au avut asa ceva dar cumpar eu nu e belea ca trebuie sa rezolv cumva insa pentru mine e un mister cum sau dus asa in timp de 2 luni si in parti diferite ale casei dar in rerst a ramas intact Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Acea schiță a locuinței nu e relevantă fiindcă nu arată și cablajul instalației electrice. Tot un electrician ,,la fața locului,, va putea identifica problemele. Dar ar trebui să plătiți doar după ce rezolvă problema, fiindcă din ce am înțeles eu, au luat banii pe deplasare și nu au rezolvat nimic. Link spre comentariu
Vizitator Petrusca Eugeniu Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 deci eu nu am nici o sansa sa gasesc singur duzele ? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Ba da, puteți descoperi dozele cu dispozitivul potrivit și eventual prin ciocănire ușoară în perete, de-a lungul traseului indicat de detector. Apoi veți demonta cu atenție capacele dozelor și veți reface toate legăturile slăbite.Binențeles, cu siguranțele scoase. Când cumpărați detectorul, faceți neapărat probe în magazin, să fie sensibil la 2-3 cm prin perete, fiindcă sunt diverse produse cu diverse calități.Nu vă bazați pe cuvântul vânzătorilor. Link spre comentariu
Vizitator Petrusca Eugeniu Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 va multumesc mult pentru sfat o sa incerc sa ajung astazi si sa cumpar un astfel de aparat Link spre comentariu
vera Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Inainte de a cumpara acel aparat (care nu-i prea ieftin), cumpara un fasung, un bec si cativa metri de fir si fa-ti o lampa de control. Cu ea verifica intai intrerupatoarele si apoi continuitatea instalatiei electrice. Dupa ce faci aceste masuratori, vei primi sfaturi mult mai bune si la obiect. Link spre comentariu
Vizitator Petrusca Eugeniu Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Pai cum mai exact ca daca le unesc nu se aprinde becul eu nu ma pricep de asta intreb Link spre comentariu
Vizitator Petrusca Eugeniu Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Validae am mai facut ce mi-ai recomandat astazi in dulii la lustre am faza dar in intrerupator nu am Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Curăță bine duliile și strânge bine șuruburile de prindere ale cablurilor. Verifică integritatea firelor ce duc la lustre, poate prin rotirea lustrelor s-a întrerupt unul din fire.Câte fire ai la o lustră ? Două sau trei ? Verifică și legăturile dintre firele instalației de iluminat și cele ale lustrei. Eventual demontează lustra și pune un bec între firele ce vin din tavan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum