Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrerupatoare nefunctionale

Vizitator Petrusca Eugeniu

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor, 

Apelez la acest forum in  dorinta de a afla si de a rezolva problema cu care ma confrunt de  2 luni va rog sa ma ajutati  cu niste sfaturi.

In tot acest timp  am tot chemat  inginer +   gicu SRL  si toti  strang din umeri. Bine banu au luat oamenii pentru ca au venit. Sa va explic:

Am patru camere  tip Vagon Atasat aveti si fisieru  sa va dati seama ce si cum ideea este ca  acum 2 luni  mi sa stins  pur si simplu lumina  in  camera nr. si nu sa mai aprins becu am verificat cu surubelnita cu tensiune  si nu se aprinde beculetul de proba. apoi peste  inca 2 saptamani  sa stins la fel si la balcon aceiasi situatie nu se mai aprinde si nu mai primest  tensiune  in fire ( Nu clipeste  surubelnita respectiva )  si inca peste 3 saptamani  in camera nr. dormitor  exact aceiasi problema. Nu pot sa-mi dau seama de ce atata timp cat  celelalte  intrerupatoare functioneaza foarte bine. Tin sa mentionez  ca intrerupatoarele au fost  ( Tip sensor  la atingere ) la toate 3  camere unde nu mai merge  lumina.Ideea ca  nici nu mai stiu unde sunt Duzele ca sa pot verifica in ele. 

Va rog din tot sufletul daca puteti sa ma ajutati de la ce ar putea fi ( NU VREAU SA SPARG PERETII :(  AM TERMINAT ACUM 6 LUNI reparatia generala in casa) 

Va multumesc anticipat tuturor 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

incerc sa incarc imaginea  dar nu ma lasa  nustiu  ce are . Marca intrerupatoarelor  nu le mai stiu erau unele poloneze. Cand apasam pe butoanele telecomenzii   se aprindea lumina :)

Link spre comentariu

[/url]">http://http://postimg.org/image/9kaf7l64j/'>Posted Image

asta ar fi releveul apartamentului 

Tabloul este in camera  nr 5 . Prima data  sa  stricat  intrerupatorul  in camera Nr.1, apoi in camera nr.12, si ultimul in camera nr.4

precizez ca  intrerupatorul pentru camera 12 este in camera 2 adica in sufragerie  pe peretele din dreapta langa usa acolo 

am verificat  la dulii si nu are faza :(    Doamne nu vreau sa sparg  ca asa de greu am terminat  peretii :) offf  mesterii nu au avut  asa ceva dar cumpar eu nu e  belea  ca trebuie sa rezolv cumva  insa pentru mine e un mister cum sau dus asa  in timp de 2 luni si in parti diferite ale casei  dar in rerst a ramas intact 

Link spre comentariu

Acea schiță a locuinței nu e relevantă fiindcă nu arată și cablajul instalației electrice. Tot un electrician ,,la fața locului,, va putea identifica problemele. Dar ar trebui să plătiți doar după ce rezolvă problema, fiindcă din ce am înțeles eu, au luat banii pe deplasare și nu au rezolvat nimic.

Link spre comentariu

Ba da, puteți descoperi dozele cu dispozitivul potrivit și eventual prin ciocănire ușoară în perete, de-a lungul traseului indicat de detector. Apoi veți demonta cu atenție capacele dozelor și veți reface toate legăturile slăbite.Binențeles, cu siguranțele scoase. Când cumpărați detectorul, faceți neapărat probe în magazin, să fie sensibil la 2-3 cm prin perete, fiindcă sunt diverse produse cu diverse calități.Nu vă bazați pe cuvântul vânzătorilor.

Link spre comentariu

Inainte de a cumpara acel aparat (care nu-i prea ieftin), cumpara un fasung, un bec si cativa metri de fir si fa-ti o lampa de control. Cu ea verifica intai intrerupatoarele si apoi continuitatea instalatiei electrice. Dupa ce faci aceste masuratori, vei primi sfaturi mult mai bune si la obiect.

Link spre comentariu

Curăță bine duliile și strânge bine șuruburile de prindere ale cablurilor. Verifică integritatea firelor ce duc la lustre, poate prin rotirea lustrelor s-a întrerupt unul din fire.Câte fire ai la o lustră ? Două sau trei ?  Verifică și legăturile dintre firele instalației de iluminat și cele ale lustrei. Eventual demontează lustra și pune un bec între firele ce vin din tavan.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări