Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SONY KDL-S23A12U

Postări Recomandate

Acest tv adus din anglia receptioneaza doar canalele din uif.

Sa intrat in service meniu si s-au activat cele trei benzi  /TT25 dar in continuare receptioneaza doar uif .Selectorul analog cu care este echipat este S1139903A.Ceva documentatie am gasit aici :http://www.electroschematics.com/wp-content/uploads/2008/06/sony-klv-s26a10_s32a10_s40a10-chwax.pdf

Analizand terminalele observ sda,scl,5v,vc(voltaj control duce la 33v)agc ,as,if,if agc,b-if si b-if.

Poate fi inlocuit cu un selector obisnuit (uv1315) sau doar cu unul de sony? in acest caz cu care? ca eu nu am gasit referiri la varianta echipata bg.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

3

• kty

2

• iuliantv

2

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

Aveam acest manual dar din cuprinsul lui nu am reusit nicaieri sa gasesc seria lui TU0001-selector analogic care la mine dupa desfacerea lui de pe placa am constatat ca nu e echipat cu conponente decat pe una din benzi.

Exista o alta varianta superioara de echipare al acestui selector pentru 3 benzi?

Editat de kty
Link spre comentariu

la aparitia tt se apasa 27 pentru multi norma bg dk,........,dar odata ce benzile sant active uif vhf1 vhf3 si prinde doar uif,atunci sigur trebuie schimbat tunerul

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

"dupa desfacerea lui de pe placa am constatat ca nu e echipat cu conponente decat pe una din benzi." - 

Asta doream sa intreb: ''hardware'' este la loc sau ....ba?!?! Vad ca ...''ba''!! Atunci e de munca! Doar ''software''....nu ajuta cu nimic....

Si aici ma refer la placa de baza,nu la interiorul selectorului!!!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
kdl-s26a12u cauta doar in uif si lipsa sunet, menu service tt25 pentru activare sunet si vhf tuner original doar uif BTF-EU612Z inlocuit cu btf-ef412(20) totul ok vhf uif bg

am zis sa postez poate e cuiva de folos in cautarea unui tuner,cred ca merg si tunere de acest gen cu cu cale comuna si tuner ce se gasesc si in tv crt fe-2 daca nu ma insel
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări