neculavasile Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 e dus incearca cu un npn asta conform dupa cod g2 Link spre comentariu
manolo Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Conform s-manuals.com ,in functie de capsula poate sa fie si altceva . Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 (editat) Conform s-manuals.com ,in functie de capsula poate sa fie si altceva . ...un FET de exemplu sau un bipolar cu rezistente incorporate si atunci....?!?! Editat Aprilie 9, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
alex26 Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Capsula este SOT 23. Nu am pus inca un tranzistor ca nu prea am avut timp. Azi nu cred ca se lucreaza, sa vad maine. Link spre comentariu
alex26 Postat Aprilie 11, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2015 (editat) Azi, am lipit un BC848B si tensiunea cu mufa lvds scoasa este 12,26V, daca conectez mufa tensiunea scade la 10,9V. Sa fie ceva probleme la t-con. Are cineva tensiunile? Deci tensiunea pe siguranta t-con este 10,9V, daca scot acum panglica dinspre ecran tensiunea creste la 11,45V. In aceste conditii as spune ca problema pare a fi la ecran.. O parere daca se poate. Editat Aprilie 11, 2015 de alex26 Link spre comentariu
alex26 Postat Aprilie 11, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2015 (editat) Daca scot panglica din t-con spre ecran pe ecran apar 2 dungi orizontale una verde si una rosie. Dupa care daca o conectez si iar o deconectez, ecranul se face alb 3/4 partea de sus iar partea de jos un negru deschis . Dupa care tot ecranul alb, si linii, la un moment dat daca scot si conectez repede se fac chiar si dungi verticale. Acum chiar ca banuiesc ecranul .Exista ceva trasee intrerupte pentru acest ecran LTA320AP02 ? Editat Aprilie 11, 2015 de alex26 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum