kinderu56 Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 se poate foloi afisajul 2x16 sau trabuie lcd 4x20? sau poate fi modificat softul pentru lcd de 3310 Link spre comentariu
adrian82 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 O bagi in proteus si vezi cum se comporta! Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 (editat) nu se compara cu realiteatea fizica""""""""""" Editat Ianuarie 14, 2016 de kinderu56 Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 a realizat cineva aceasta sursa ? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Cred ca numai in LTspice. In ultima saptamina am studiat multe dintre sursele de aici de pe forum si din pacate am ajuns la concluzia ca niciuna din cele studiate de mine nu a fost testata cum trebuie, la unele nici macar nu am gasit indicii ca ar fi realizate practic. La niciuna nu s-au facut masuratori si/sau reglaje cu un osciloscop. Eu am pierdut pina acum citeva zile ca sa pun la punct o sursa ce a avut la origine un proiect de aici de pe forum. A trebuit sa modific semnificativ si pot spune ca acum este o sursa aproape noua pt ca am modificat aproape cam totul. Daca te intereseaza sa-ti faci o sursa de "laborator" deci nu de jdemii de amperi, de 30V/max 5A, poti urmari topicul asta unde am sa postez si varianta finala. Sa stii ca nu are µControler cum le place unora. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 sa inteleg ca aceasta sursa nu merita sa imi bat capul cu ea, sau merita sa incerc? cautam ceva pe la 10A Link spre comentariu
adrian82 Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Kindare nu sti ce sa mai faci ... vezi ca am pus eu una pe partea cu alimentatoare ... e simpla rapida de facut pleaca din 0 e stabila ai reglaj de curent si tensiune plus protectie la scurt si saturatie pe finali daca vrei si asta .O poti face si digitala cu control daca vrei mie imi place cu potentiometre ... functioneaza brici si pisele sunt accesibile cu maxim 30 de lei o faci beton- fara traf ! Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 aceasta o am si eu facuta si pe cea cu 3xtl081 si este ok dar vroiam sa imi fac si una digitala Link spre comentariu
adrian82 Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 daca vrei digitala cauta pe radiokot care comanda digital un atx sau in locul sursei in comutatie se poate lega la amplificatorul sursei de mai sus , in loc de potentiometre se introduce semnalele de iesire de la atmega8 plus un filtru trece jos realizat din doua rezistente 10k si 2 condensatoare de 10uf ! Eu am facut-o pe acesta fiindca e cea mai simpla si stabila dintre toate incercate pe sarcina caderea de tensiune e 0 evident daca este si reglata din cele doua semiregrabile daca nu caderea e de 100mv ! Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 am cautat dar nu ma inteleg cu rusa de loc poti sa imi trimit un link te rog Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 De ce nu vă mutați voi în alt topic ? Ce-ați postat n-are nicio legătură cu topicul original . Fără supărare .... Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 ok scuze Link spre comentariu
Traxxx Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Pana la urma merita realizata aceasta sursa? Si eu sunt interesat de partea bluetooth pc/android cu control full Link spre comentariu
nik71 Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Ma intereseaza si pe mine aceasta sursa pana la urma ce afisaj foloseste,schemele nu pre se vad bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum