Vizitator Nicusor Lugigan Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Salut ! Va rog daca ma puteti ajuta , daca stie cineva ce integrat este acesta LRX154 , nu gasesc documentatia nicaieri si nu stiu exact ce functie are in circuit ci doar presupun ca are functia de clock si probabil cel de backup . Ciudat este ca atat fara baterie cat si cu baterie systemul afiseaza BAT SET , dar fara baterie in momentul in care intru sa programez ziua din saptamana , ora si minutele apar diferite cifre in locul zilelor , iar cu baterie la aceeasi setare apar zilele , le pot schimba dupa necessitate , pot fixa ora si minutele dar cand vreau sa validez setarea inainte sa bipaie a doua oara se reintoarce la BAT SET ( la fel si in cazul fara baterie ) . Stiu doar ca pe ; Pin 1 - --- minus Baterie Pin 2-3 -- Cristal de 32.768 KHz Pin 8 ----- GND Pin 16 --- Vdd Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Scrieți tot ce se vede pe capsulă. Link spre comentariu
Vizitator Nicusor Lugigan Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Buna Dimineata ! Pe capsula scrie urmatoarele ; E050 -16PC- LRX154 03 R -MEM83-44J R-ul este intr-un cerc . Iar pe spate daca este relevant scrie ; E082 PHILIPINES Multumsc pentru ajutor ! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Pare că e o componentă ,,obsolete,, ce nu se mai fabrică.Ceva date despre sistemul din care face parte ? Model, an de fabricație. Link spre comentariu
Vizitator Nicusor Lugigan Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Este o controlul la o camera de dospire in brutarii si care are rolul de a controla congelarea , decongelarea , aburi si dospirea aluatului dupa un program prestabilit pe o saptamana , iar dupa o saptamana ciclul se reia . Anul de fabricatie este cred 1986 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum