Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LRX154

Vizitator Nicusor Lugigan

Postări Recomandate

Salut !

Va rog daca ma puteti ajuta , daca stie cineva ce integrat este acesta LRX154 , nu gasesc documentatia nicaieri si nu stiu exact ce functie are in circuit ci doar presupun ca are functia de clock si probabil cel de backup . Ciudat este ca atat fara baterie cat si cu baterie systemul afiseaza BAT SET , dar fara baterie in momentul in care intru sa programez ziua din saptamana , ora si minutele apar diferite cifre in locul zilelor , iar cu baterie la aceeasi setare apar zilele , le pot schimba dupa necessitate , pot fixa ora si minutele dar cand vreau sa validez setarea inainte sa bipaie a doua oara se reintoarce la BAT SET ( la fel si in cazul fara baterie ) .

Stiu doar ca pe ;

Pin 1 - --- minus Baterie

Pin 2-3 -- Cristal de 32.768 KHz

Pin 8 ----- GND

Pin 16 --- Vdd

Multumesc anticipat !

post-243859-0-08030100-1428423038_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna Dimineata !

Pe capsula scrie urmatoarele ;

E050  -16PC-

LRX154   03

R -MEM83-44J

R-ul este intr-un cerc . Iar pe spate daca este relevant scrie ; E082 PHILIPINES

Multumsc pentru ajutor !

Link spre comentariu

Este o controlul la o camera de dospire in brutarii si care are rolul de a controla congelarea , decongelarea , aburi si dospirea aluatului dupa un program prestabilit pe o saptamana , iar dupa o saptamana ciclul se reia . Anul de fabricatie este cred 1986

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări