Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect TV GRUNDIG P37-070

ionutz1985

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz1985

14

• dan cod

6

• BUGHIU

4

• naetv

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am observat pe c731 am tensiunea de 118vcc e corect sa fie asa? normal trebuie sa fie de 200vcc?

chassisul este acesta

am observat pe c731 am tensiunea de 118vcc e corect sa fie asa? normal trebuie sa fie de 200vcc?

chassisul este acesta

post-187222-0-14383500-1428405293_thumb.jpg

Link spre comentariu

chassisul este acesta

chassisul este acesta

Normal ar fi sa cititi mai cu atentie schema!! Acolo linga acel condi aveti doua tensiuni: una de 200v pentru tuburi de la 15''-21''si una de 130v pentru tub de 14''!!! Deci NU acolo e problema!!! Din prima poza mare lucru nu se intelege!! Nu ati spus daca are sonor,decat tot postati despre acelasi tv .....fara sa fiti atent la ce vi se spune sau la schema!!!! 

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Degeaba schimbi electrolitici ...aiurea!!! Trebuie sa urmezi o logica de depanare....!!! Din poza ce ai pus cu imaginea,parca ar fi desincronizata  sau ....cine poate sti?!?!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

tda8362 este alimentat corect?!?!  .Cadrele sant ok?!?!Te-a intrebat si Dan cod: are teletext tv-ul sau crezi ca a intrebat...din plictiseala?!?!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

tensiunile din sursa OK ? inainte si dupa ce apare defectul - stabilizatorul de 8V bc337 +E care alimenteaza TDA8362  inainte si dupa defect - inca citeva poze ?

Editat de naetv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări