Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

medion md 42211-s

marios013

Postări Recomandate

va salut ,am un tv medion  model md 42211-s, sasiu  beko-za1.190-14 cu c.i tda16846 p ;stv9379 fa ;tda7297 ;msp34016 b8 v3  si dupa ce i-am schimbat tz-ul final linii :2sc5331 apare imaginea dar cu dimensiune mare pe orizontala si efect (defect) e-w   si se cam incalzeste bine finalul linii .am cautat schema si nu am gasit  cu ceea ce-mi trebuie,eventual sa-mi spuneti cum pot intra in meniu service sa incerc sa reglez si de acolo ,multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marios013

4

• dan cod

3

• BUGHIU

2

• dan-a2

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

am gasit o dioda suspecta ,de a fi defecta (d505) ,un f60b150ds (damper +modulation) si deoarece nu am alta identica sa o compar,ramane sa merg sa o cumpar ,multumesc mult de idee si schema 

Link spre comentariu

Exact acum doream sa va spun despre dioda!! Mai trebuie verificate si : R536,R516,L503,C523,T505!!!

Vedeti ca dioda este de fapt...doua diode intr-o capsula!!! Atentie cum le verificati!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

i multe cazuri se gaseste bobina de corectie est vest cu spire in scurt,

Corect!! Si se trece cu vederea acest lucru,considerandu-se ''continuitate'' ..... toata lumea ar cauta o intrerupere a ei cand de fapt ea are spire in scurt!!!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

da ,deci am gasit rezistenta r536 (6,8ohmi)intrerupta si am schimbat-o dar s-a strapuns de tot dioda dubla (cu trei pini)ramane sa cumpar una ,am cautat ceva echivalenta si nu am gasit ,multumesc inca o data 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări