Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Kitt CK5012-Z fara OSD

Vizitator cata82

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

• naetv

4

• BUGHIU

2

• tepeleacatalin

1

Top autori în acest subiect

Procesorul defect 99%.

de ce ?

pina la urma apare imagine , cauta posturi , memoreaza ?

eu nu as mai munci la asa ceva - costa mai mult piesele sau munca decit alt tv functional

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Va salu,Tv-ul din titlu-Kitt CK5012-Z, echipat cu procesorul M491BB1 si jungla TA7698, mi-a sosit initial cu finalul linii-D1427 sarma si trafo linii-FBT7474 crapat in zona potentiometrului SCREEN.Am schimbat trafo linii si finalul linii, schimbat si un pumn de electrolitici, verificat tensiuni toate bune si frumoase dar nu am OSD. Rastrul e desfasurat normal, pe tot ecranul, cu purici dar prezinta dungi orizontale subtiri si echidistante.TLC-ul executa comenzile de ON / OFF si P+ / P-.

Procesorul face toate functiile, defectul a fost cel mentionat mai sus dar m-a dus in eroare lipsa OSD-ului, fiind primul tv cu acest sasiu antic nu am stiut ca nu are aceasta functie, a fost si vina mea ca nu am intrebat clientul..Dar asa este pe forum, soliciti o idee, un pic de ajutor si se mai "aprind" unii ca nu stii cei ala OSD-on screen display, cu toate ca se specifica in titlu "lipsa OSD" , in prima postare de asemenea se specifica "rastrul e desfasurat normal, pe intreg ecranul, cu pureci" iar in postul 7 am specificat ca este primul tv cu acest sasiu pe care il depanez deci se deduce din postarile mele ca am habar cei ala OSD, nu este asa domnule BUGHIU ?!?! Editat de cata82
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări