Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plasma Fujitsu model PDS4203E-H

cristybadea

Postări Recomandate

Aceasta plasma are un defect ciudat.Am verificat toate tensiunile care sunt ok,am verificat de asemenea toate conexiunile (mufele) care de asemenae sunt la locul lor,nu sunt condensatori cu probleme (uscati,umflati sau scursi) insa are o problema care nu ii dau de cap.Functioneaza dar peste imagine apar umbre ca si cum ar dubla imaginea.O sa incerc sa pun un scurt filmulet si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat.multumesc    https://youtu.be/bwcPhGL3PPk

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

2

• BUGHIU

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pe toate sursele de semnal (AV,VGA) face la fel.Fara a introduce semnal video ecranul este limpede fara aceste umbre ceea ce ma face sa cred ca placa digitala ar face probleme.Dupa ceva timp de functionare si dupa cateva torsionari pe spatele tv-ului(zona unde este amplasata placa digitala) aceste umbre dispar si imaginea se limpezeste dar peste imagine apare o fluctuatie de lumina (la tv-urile crt problema este din BV) si da senzatia de tremur al imaginii deranjand foarte tare ochii.Asta nu este o regula(face foarte rar acest fenomen) si de aceea nu am reusit sa pun un filmulet si cu aceasta functionare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări