Vizitator danny_cta Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Am un TV Samsung LE32C550, la un moment dat mi-a afisat mesajul "weak or bad signal". Am verificat cablul de semnal si totul este ok ,am probat cu un alt TV pe acelasi cablu si functioneaza. Ca monitor functioneaza perfect(HDMI, PC, USB,etc ) dar pe TV nu imi gaseste canalele fie digitale ori analogice. Am schimbat si regiunea si multe alte setari la programare.... de neclintit, nu mai vrea sa functioneze pe TV. Ce ar putea avea ? Multumesc! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Lipituri reci pe pinii selectorului,lipsa vreo tensiune...sau un reflow in selector!! Astea sant hardware.Sa nu fie ceva de soft!! Problema a aparut din senin?!?! Link spre comentariu
Vizitator Nelson Postat Mai 5, 2019 Partajează Postat Mai 5, 2019 Am aceasi problema cu un tv Samsung,care a fost rezolvarea? Link spre comentariu
Vizitator danny_cta Postat Mai 5, 2019 Partajează Postat Mai 5, 2019 In cazu meu, selector canale defect ! A fost inlocuit, acum este functional. S-a defectat datorita fenomenelor meteo, ulterior beneficiarul a sustinut ca in urma unei furtuni insotite de fulgere a rmas fara semnal, initial a crezut ca este de la provider dar cedase selectorul... ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Eu as opta pentru cele doua optiuni,(tunerul si tensiuni incorecte,si un nou soft rescris pe memorie),care ti se pare mai usor.Poate ca asteptai raspunsul cel mai corect si sa te duci direct la defect.Niciodata:incurcate sant caile electronicilor...! Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Un tembelizor nou sigur va rezolva problema ..........pt 2-3 ani cit va fi in garantie.......... Link spre comentariu
Vizitator Nelson Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 20 hours ago, danny_cta said: In cazu meu, selector canale defect ! A fost inlocuit, acum este functional. S-a defectat datorita fenomenelor meteo, ulterior beneficiarul a sustinut ca in urma unei furtuni insotite de fulgere a rmas fara semnal, initial a crezut ca este de la provider dar cedase selectorul... ! Exact aceasi situatie cu mentiunea ca selectorul costa aprox 220-230 lei +50 lei manopera. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum