ipotexas Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 (editat) A folosit cineva dintre colegi pentru scos rulmentii de pe ax sau din tripode la masinile de spalat? Functioneaza? Daca da,de unde a-ti cumparat? Editat Aprilie 6, 2015 de ipotexas Link spre comentariu
xragon Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 dar daca trebuie scos rulmentul , de ce trebuie sa fie inghetat ???? x_X Link spre comentariu
Electronicserver Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Se scoate mai usor daca e inghetat,sufera o contractie. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 De pe ax trebuie sa sufere o dilatatie ca sa-l scoti.Sau cel putin asa cred.Poate sa se contracte axul.N-am folosit,exista niste chestii de incalzit prin inductie rulmentul pentru a-l baga sau scoate de pe ax,alea le-am vazut la lucru,spray de inghetat nu.Daca e intepenit in locas cu camasa exterioara a rulmentului s-ar putea sa functioneze congelarea rapida. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Eu am folosit spray (−55 °C) la introducerea rulmentului pt a nu lovi in el cu ciocanul. Pt asta am racit axul iar rulmentul (aflat la temperatura ambientala) a intrat cu mana.Multi cred ca daca lovesti in camasa interioara care prinde pe ax ,vibratziile se transmit si bilelor respectiv camasii exterioare.Eu cel putin asa am vazut ca monteaza astia rulmentii in germania,iar de scos cu sursa de caldura si prese cu ghiare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum