Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AVO digital system type DS.109

nationalistu

Postări Recomandate

Rog in acest topic daca are cineva schema acestui venerabil aparat de masura,an de fabricatie 1968...1969.Am cautat pe net dar nu am gasit nimic,doar o trimitere catre o firma din anglia,specializata in verificari metrologice.

Posted Image

Poza frontala a aparatului.

Posted Image

Ce probleme are.Mai exact nu functioneaza trigger-ul intern se vede in foto incercuit cu roz,fnctioneaza numai pe manual ceea ce e incomod.

Mentionez ca am servisat aparatul inlocuind majoritatea electroliticilor aducand sursele in parametri specificati din notatiile pe cablaje mai exact pentru partea digitala de 6 volti si partea de intrare de +/- 12 volti.

Aparatul are sursa interna de calibrare foto cu el calibrat.

Posted Image

Posted Image

Aparatul l-am testat pe toate domeniile de masura si se comporta destul de bine in ciuda varstei.

Placa trigger-ului.

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nationalistu

2

• radusa

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Frumoasa piesa de muzeu.

Lipsa informatiilor arata ca aparatul este rar si poate avea o valoare mare, mai ales ca este functional.

Fosta AVO Ltd este actuala Megger. O incercare cu un mail la ei si eventual o poza, nu strica. Poate mai au vechile documentatii a lui AVO.

Succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări