nationalistu Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Rog in acest topic daca are cineva schema acestui venerabil aparat de masura,an de fabricatie 1968...1969.Am cautat pe net dar nu am gasit nimic,doar o trimitere catre o firma din anglia,specializata in verificari metrologice. Poza frontala a aparatului. Ce probleme are.Mai exact nu functioneaza trigger-ul intern se vede in foto incercuit cu roz,fnctioneaza numai pe manual ceea ce e incomod. Mentionez ca am servisat aparatul inlocuind majoritatea electroliticilor aducand sursele in parametri specificati din notatiile pe cablaje mai exact pentru partea digitala de 6 volti si partea de intrare de +/- 12 volti. Aparatul are sursa interna de calibrare foto cu el calibrat. Aparatul l-am testat pe toate domeniile de masura si se comporta destul de bine in ciuda varstei. Placa trigger-ului. Link spre comentariu
radusa Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Frumoasa piesa de muzeu. Lipsa informatiilor arata ca aparatul este rar si poate avea o valoare mare, mai ales ca este functional. Fosta AVO Ltd este actuala Megger. O incercare cu un mail la ei si eventual o poza, nu strica. Poate mai au vechile documentatii a lui AVO. Succes Link spre comentariu
nationalistu Postat Aprilie 9, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Am sa incerc cu un mail la ei sa vad daca au ceva documentatie disponibila.Multumesc pentru sugestie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum