Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

NOKIA

Vizitator sarpe

Postări Recomandate

Vizitator sarpe

Sunt interesat daca NOKIA 1112 si 6280 se pot decoda.6280 ma chinui de 1 an si ceva sa-l decodez dar am auzit numai zvonuri.Ba ca se decodeaza la sarbi, ba ca a aparut si-n Bucuresti ceva....etcStiti cazuri concrete?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

5

• Blind

1

• Yo4You

1

• MihaiGSM

1

Top autori în acest subiect

1112 se poate decoda in GL la Tiglina, vis-a-vis de florarie, la cladirea care are scari in stanga si in dreapta, la etaj are club de internet iar la parter are magazin de telefoane. Se numeste AxxxxxBxxxxxxxx.

Pentru 6280 stiu unde se decodeaza, dar inca nu pot sa iti spun. O sa te anunt imediat ce stiu sigur. Costa cam 60-80Euro oricum la 6280.

Despre ce cablu vorbesti? Eu am zis JAF, care este o interfata.

De exemplu:

http://www.fonefunshop.co.uk/Unlocking/jaf.htm

Link spre comentariu

In scurt timp o sa pot decoda si eu 1112, poate chiar numai cu un cod de deblocare, fara conectarea la calculator.In acest moment pot debloca cu cod doar Nokia DCT-3, DCT-4, WD-2, si majoritatea tipurilor de Motorola. Mai ar fi unu-2 tipuri de Samsung si alte vechituri care nu merita sa le mai pomenesc.

Link spre comentariu

Nu trebuie sa stii matematica. In ziua de azi nu se mai face aproape nimic manual. Este suficient sa ai un calculator cu un program destept care sa iti deduca algoritmul, avand bineinteles o gramada de IMEI-uri cu codurile corespunzatoare.Dar cea mai simpla si probabil metoda utilizata pana acum la DCT3 si DCT4 este cumpararea sau furtul acestui algoritm din reprezentante, centre de proiectare s.a.m.d.Poate de aceea, la majoritatea telefoanelor noi, cum sunt BB5 sau modelele de Motorola, nu se mai foloseste un algoritm, ci exista pur si simplu perechi de IMEI-cod de deblocare, coduri generate aleator si inregistrate intr-o baza de date.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

ptr 6280 avem noi o solutie aici la Focsani :weedman: ptr 450 lei ti se schimba placa cu una noua de la un telefon necodat.

lol.. :smt005 interesanta solutie, oricum in unele cazuri merita, ce sa zic
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator vania

Sunt interesat daca NOKIA 1112 si 6280 se pot decoda.6280 ma chinui de 1 an si ceva sa-l decodez dar am auzit numai zvonuri.Ba ca se decodeaza la sarbi, ba ca a aparut si-n Bucuresti ceva....etcStiti cazuri concrete?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări