itube Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Trusa bricolaj DEXTER POWER 135W Am cautat online in Romania acest produs si nu l-am gasit. Stie cineva de unde l-as putea cumpara ? Link spre comentariu
manolo Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Neaparat Dexter? care este o chinezarie ,eu o am sub denumirea de Budget .Daca nu baga pe net minifreza si vei gasi multe modele. Daca vrei ceva de calitate cauta Proxxon sau Dremel. Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 (editat) Tot un Budget folosesc si eu. Pana acum sunt foarte multumit de ea. Pentru cablaje - numai pentru cablaje - am un Proxxon ca cel din imagine. Acuma depinde la ce folosesti minibormasina/freza. Cauta pe net si vei gasi mai multe modele inclusiv accesorii pentru ele. Editat Aprilie 6, 2015 de albasete Link spre comentariu
itube Postat Aprilie 6, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Dupa mai multe cautari am facut un clasament: 1-Dremel, scump si bun, 2-Proxxon, scump si bunisor, 3-Einhell, ieftin si bunisor, Einhell l-am gasit la 170 lei cu suficiente accesorii, iar despre el aici - http://www.einhell.ro/index.php?option=com_ayelshop&route=product/product&path=35_37_82&product_id=609 Comparativ cu Biax, Stern sau alte chinezarii ce parere aveti despre Einhell ? Banuiesc ca tot in China este facut, dar cu un standard de calitate mai ridicat. Imi trebuie cand si cand pentru mici prelucrari in plastic, rar in metal, si mai rar in lemn. Link spre comentariu
danpin Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 (editat) Minifreza Skil F0151415AC, 125 W, 35000 RPM + Set Accesorii 175,00 lei Editat Aprilie 6, 2015 de danpin Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Am un amic, membru si el pe forum, care a returnat un Dremel: burghiul avea oscilatii. (Poate a avut ghinion.) A luat un Proxxon -ca acela prezentat de mine- si este super incntat. La recomandarea lui am luat si eu Proxxon-ul. Este bun si Einhell si Skil referitor la raportul calitate - pret. Eu de Budget-ul meu am tot tras asta vara si in aluminiu, lemn, tabla (carcasa de PC) si functioneaza super. Merge si la gaurit, dar nu cablaje, are mici oscilatii burghiul , dar la gauri mai maricele se incadreaza perfect. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 http://egyenes-csiszolo.arukereso.hu/handy/10363-p257995361/ asa am eu...si inafara culorilor si firma, arata exact la fel ca in primul post. sunt multumit de ea si isi face treaba foarte bine. Link spre comentariu
sandu2010 Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 (editat) In urma cu 3 ani, am gasit acest produs la reducere intr-un magazin C.......r din Franta! Acolo reducerile sunt pe bune nu ca pe la noi! Am fost asa de bucuros cand am cumparat-o, incat si acum am pastrat eticheta cu reducerea respectiva. Am folosit-o de cateva ori, sunt multumit, si de fiecare data, in general, sculele pe care le folosesc le intretin cu atentie (curatat, gresat etc). Toate cele bune! Editat Aprilie 13, 2015 de sandu2010 Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Daca o unealta/scula este intretinuta , va functiona bine multi ani. Acum depinde si de modul de utilizare a-l fiecaruia... Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 "Dexter" e brandul celor de la "Leroy Merlin". Acolo il gasiti sigur. Link spre comentariu
one Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 (editat) Dupa mai multe cautari am facut un clasament: 1-Dremel, scump si bun, 2-Proxxon, scump si bunisor, 3-Einhell, ieftin si bunisor, Eu am avut toate 3, de fapt le am pe toate 3 numai ca Einhell nu il mai folosesc de multi ani. Proxxon sunt cam 2 calitati - unul cu capul din plastic si altul metal (FBS 240S vs. IB S/E). Cel metalic costa de 2 ori cat Dremel si calitatea este incomparabil mai buna, pe asta il am. Clasamentul meu este: 1.Proxxon 2.Dremel 3.Einhell Dremel am si l-am folosit intensiv, pentru munci grele, pana se incalzea atat de tare ca nu reuseam sa il tin in mana. Il raceam cu pistolul cu aer comprimat si continuam lucrul. Am modelul 300, cel mai ieftin si sunt la al doilea, pe primul l-am distrus dar cate ceramice a taiat si cat praf a intrat in el nu l-au rupt decat dupa vreo 4 ani. Calitatea accesoriilor si centrajul insa lasa de dorit, are totusi multe accesorii si pentru hobby-ist este bun. Eu il folosesc in special cu discuri ceramice pentru taiat metal sau cu discuri diamantate pentru taiat ceramica. Pentru munci grele este de preferat, deoarece este deosebit de rezistent. Proxxon este mult mai precis, l-am folosit numai pentru lucrari de finete (gauri mici si taieturi precise). Am si suportul vertical la el si intentionez sa cumpar si un slefuitor cu banda. Mai depinde si cati bani face munca pe care o desfasori cu ele. Am lucrat cu Einhell ceva timp si mergea, imi dadusera arbore flexibil, suport, etc. acum zace abandonat. La Dremel unele accesorii s-au rupt - cablul flexibil, adaptorul la 90°, dar am cumparat altele. Pana acum, Dremel a facut toti banii dar daca vrei de ex. sa faci o gaura de 0.5mm cu Dremel nu prea merge. Nu este o scula precisa. Pe la Lidl mai erau niste masinute din astea cu o gramada de accesorii. Editat Aprilie 17, 2015 de one Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 eu am Parkside de la Lidl. nu e ea cine stie ce calitate dar la ce o folosesc vad ca ma duce de mai bine de 3 ani. dau gauri de 0.8 in cablaje fara probleme si fara sa rup burghiul de carbura Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Parkside. Bune, avand in vedere raportul calitate / pret. Au avut intr-o perioada si accesorii de aceeasi firma, dar le-am ratat... Link spre comentariu
Vizitator Florin1 Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Buna ziua. Caut si eu un intrerupator pentru o bormasina cu acumulator Parkside 18v .Seria de pe intrerupator esteEA-15/Z4 24v dc 15A 6E3, am inteles ca se gasesc prin piata Obor Buc, eu sunt din Craiova si nu am drum prin Buc, daca ma poate ajuta cineva. Multumesc! Link spre comentariu
albasete Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Florin 1, pe forum exista si rubrica "Cumparari". Posteaza acolo si poate te ajuta cineva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum