Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Apollo DeLuxe 4000

vivaelzorro

Postări Recomandate

Am cumparat azi un TV-radio ( http://www.radiomuse..._luxe_4000.html ).  La momentul tranzactie l-am si testat si functiona (ce-i drept, am testat doar UKW si se receptiona clar, fara perturbarii sau pocnituri), insa o data ajuns acasa a "expirat". Acum se aude doar foarte incet radioul in FM, iar la TV nu pot sa-mi dau cu parerea. Se aprinde, si e o lumina alba, puternica, care pare ca fluctueaza. Ce ar trebui sa fac? As vrea sa-l repar, dar nu l-as deschide eu. 

Link spre comentariu

Va salut,Asa cum este relatata , problema este neclara . Nu se intelege decat ca la achizitionare s-a incercat functionarea pe radio in UUS si ca " a expirat" o data cu ajungerea acasa. Trebuiau mentionate conditiile in care s-a efectuat proba (antena proprie, afara, la bloc, pe baterii/retea etc. ) plus conditiile in care aparatul "a expirat", adica unde locuiti , ( bloc, casa, demisol , antena folosita, retea cablu , etc. ) Mai mult, trecerea locatiei in profil ar fi fost utila si pentru cei care ar putea sa ofere o mana de ajutor "live".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări