petcu_daniel Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Buna ziua ! Am un Tv LED Samsung UE40F6270 model sursa BN44-00616A. Am gasit prajit,impuscat la propriu, ICS801 ,acesta fiind finalul sursei de stand-by pe care nu se mai vede ce scrie si nu stiu cu ce sa-l inlocuiesc.La fel este impuscata si dioda inseriata cu rezistenta de pe emitorul optocuplului PC1A conectata cu katodul la pinul 2 al lui ICS801, pe care din acelasi motiv nu stiu cu ce sa o inlocuiesc.Restul componentelor masurate la rece sunt in regula si ma gandesc ca inlocuindu-le pe acestea doua defectul este remediat. Va rog un ajutor daca se poate Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Corespunde cu vre-una din lista de mai jos? https://www.google.ro/search?q=BN44-00616A&biw=1366&bih=608&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=WfsgVbffBIqNsgHzlIG4Cw&ved=0CAcQ_AUoAg Link spre comentariu
petcu_daniel Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Da,corespunde Link spre comentariu
petcu_daniel Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Chiar prima,tastat pe google BN44-00616A,in sectiunea imagini apare exact modelul. In linkul pe care mi la-ti trimis sunt mai multe fotografii cu sursa aceasta. Link spre comentariu
petcu_daniel Postat Aprilie 6, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2015 (editat) Uitandu-ma atent pe placa observ ca si ICM801 este impuscat si la fel nu sevede codul. Editat Aprilie 6, 2015 de petcu_daniel Link spre comentariu
petcu_daniel Postat Aprilie 6, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Un ajutor ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum