bogdan exit Postat Ianuarie 28, 2007 Partajează Postat Ianuarie 28, 2007 Salut baieti imi puteti da si mie o schema de subwofer de masina pt dif atto hl-w1003 in afara de tub de bass va multumesc mult Link spre comentariu
bogdan exit Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Macar sa-mi spuneti cum sai calculez volumul la difuzor Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 salut difuzorul ala ar avea nevoie de o incinta in jur de 50l asa zic eu da e bun ce ceva???? [email protected] si vb Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 salut difuzorul ala ar avea nevoie de o incinta in jur de 50l asa zic eu da e bun ce ceva???? [email protected] si vb Esti sigur de asta? S-au ai scos din burta volumul asta? bogdan exit in principiu am avea nevoie de parametrii T/S pt ati putea calcula volumul cutiei dar si tipul incintei recomandate pt difuzor. Cauta pe net parametrii, am mai vazut folosite ceva difuzoare asemanatoare cu al tau si avea parametrii, asa ca cauta pe net sau mai da un search pe forum si dupaia revin-o aici. Link spre comentariu
Vizitator narcys105 Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 salutare,dupa aproape 2 ani de la ultima interventie in acest topic revin cu aceeasi problema cu a lui bogdan exit, dar, o sa fie folosit in casa si nu auto. Difuzorul a fost procurat la mana a doua si a venit in dotarea unui tub M.N.C. Hazard (difuzorul original avea suspensia rupta si a fost supliment). Tubul a fost reintregit dupa schimbarea suspensiei si functioneaza tot in casa, momentan, in asteptarea unui porbagaj, dar, fara sa exceleze vreun pic (cel mai probabil din cauza destinatiei) . Acuma as vrea sa fac o incinta pentru Atto HL-W1003 care sa sune bine impreuna cu o pereche de boxe realizate tot productie proprie 2*30 + 2*35W (difuzoare Ford dintr-un ford puma + 2 tweetere) care suna destul de ok.Sper ca a reusit cineva sa ajunga la un rezultat in privinta unei incinte "placute" pentru acest difuzor mai ales ca inca nu am vazut nici un fel de parametru prezentat despre el (fiind un difuzor relativ popular printre chinezari).Nu as vrea sa ma apuc de probe inainte sa stiu mai multe pareriMultumesc anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum