Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cerere proiect incinta pt Atto HL-W1003

bogdan exit

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan exit

2

• Bogdi16

1

• 2 ani mai târziu...

salut difuzorul ala ar avea nevoie de o incinta in jur de 50l asa zic eu da e bun ce ceva???? [email protected] si vb

Esti sigur de asta? S-au ai scos din burta volumul asta?

bogdan exit in principiu am avea nevoie de parametrii T/S pt ati putea calcula volumul cutiei dar si tipul incintei recomandate pt difuzor. Cauta pe net parametrii, am mai vazut folosite ceva difuzoare asemanatoare cu al tau si avea parametrii, asa ca cauta pe net sau mai da un search pe forum si dupaia revin-o aici.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator narcys105

salutare,dupa aproape 2 ani de la ultima interventie in acest topic revin cu aceeasi problema cu a lui bogdan exit, dar, o sa fie folosit in casa si nu auto. Difuzorul a fost procurat la mana a doua si a venit in dotarea unui tub M.N.C. Hazard (difuzorul original avea suspensia rupta si a fost supliment). Tubul a fost reintregit dupa schimbarea suspensiei si functioneaza tot in casa, momentan, in asteptarea unui porbagaj, dar, fara sa exceleze vreun pic (cel mai probabil din cauza destinatiei) . Acuma as vrea sa fac o incinta pentru Atto HL-W1003 care sa sune bine impreuna cu o pereche de boxe realizate tot productie proprie 2*30 + 2*35W (difuzoare Ford dintr-un ford puma + 2 tweetere) care suna destul de ok.Sper ca a reusit cineva sa ajunga la un rezultat in privinta unei incinte "placute" pentru acest difuzor mai ales ca inca nu am vazut nici un fel de parametru prezentat despre el (fiind un difuzor relativ popular printre chinezari).Nu as vrea sa ma apuc de probe inainte sa stiu mai multe pareriMultumesc anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări