BUGHIU Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 E adevarata eticheta sau e facatura?!?! Tub ...american in tv Ivory?!?!?! Poze : http://www.site cu continut explicit.ro/34631338.5 http://www.site cu continut explicit.ro/34631339.6 Sa nu-mi spuneti ca tubul asta a trecut oceanul cu avionul sau vaporul sa ajunga in tv Ivory vandut in Europa..... Sant curios cum se vede!! Inca tv-ul e pe masa de operatie.... si nu am vazut ecranul la ''treaba''!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Este asa nu este "trucaj"! Sunt din tuburile ramase de la ITT si RCA. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 4, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2015 (editat) Este asa nu este "trucaj"! Sunt din tuburile ramase de la ITT si RCA. Ahaaa,de pe vremea lui....Pazvanti'!!!! Cu alte cuvinte...ceva mai ''batrane''!!! Sant curios sa vad ''contrastul'' la el.... Inca e ''mort'' nu l-am ''inviat'',mai am de ''sîrmălit''!!! Editat Aprilie 4, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Cum va fi norocul! De obicei sunt foarte bune. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 4, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Gata ...l-am ''dibuit''!! Arsa siguranta din cauza PTC-ului... Da,tubul e super ok la ani lui!! Pacat ca nu i-au facut astia de la Ivory o corectie E/W ca lumea!!!! Saracul rastru e in toate felurile numa cum trebuie nu!!! Asa ...moare!! Link spre comentariu
razvan-l Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 difuzoarele , chiar daca au magnetul ecranat , strica mult din geometrie prin pozitia lor fata de tub Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 La ora actuala se mai gasesc TV-uri CRT gen "Vortex", "Samus", E-Boda prin hypermarketuri, la preturi modeste 200-300 lei, care au in multe cazuri tub Toshiba, ITT, Valvo, Orion originale. Sunt tuburi ramase in stoc, vandute de producatori la preturi de material reciclabil. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Eu nu cred , sunt tuburi refolosite , dupa caz mai uzate sau mai putin ... >> acolo sunt tuburile din ,, marea debarasare '' Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 6, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2015 difuzoarele , chiar daca au magnetul ecranat , strica mult din geometrie prin pozitia lor fata de tub Nu au treaba aici difuzoarele.... ''calitatea'' sasiului e ...supeeeer nașpa!! Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 (editat) Eu nu cred , sunt tuburi refolosite , dupa caz mai uzate sau mai putin ... >> acolo sunt tuburile din ,, marea debarasare '' Complet exclus. Nu sta nici naiba sa imperecheze/sorteze sute de tipuri de tuburi recuperate din TV-uri casate, cand scoate pe piata minim 5000 de bucati cu acelasi sasiu, aceeasi carcasa. TV-urile date la reciclat sunt macinate in moara, nu se recupereaza absolut nici o componenta de la ele. Editat Aprilie 7, 2015 de Spitfire Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum