Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tub ...american?!?!

Postări Recomandate

E adevarata eticheta sau e facatura?!?!

Tub ...american in tv Ivory?!?!?!

Poze :

http://www.site cu continut explicit.ro/34631338.5

http://www.site cu continut explicit.ro/34631339.6

Sa nu-mi spuneti ca tubul asta a trecut oceanul cu avionul sau vaporul sa ajunga in tv Ivory  vandut in  Europa.....

Sant curios cum se vede!! Inca tv-ul e pe masa de operatie.... si nu am vazut ecranul la ''treaba''!!   :56

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

4

• Spitfire

2

• Toni Marginean

2

• razvan-l

1

Top autori în acest subiect

Este asa nu este "trucaj"! Sunt din tuburile ramase de la ITT si RCA.

Ahaaa,de pe vremea lui....Pazvanti'!!!! Cu alte cuvinte...ceva mai ''batrane''!!! Sant curios sa vad ''contrastul'' la el.... :freaza:

Inca e ''mort'' nu l-am ''inviat'',mai am de ''sîrmălit''!!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Gata ...l-am ''dibuit''!! Arsa siguranta din cauza PTC-ului... :rade:

Da,tubul e super  ok la ani lui!! Pacat ca nu i-au facut astia de la Ivory o corectie E/W ca lumea!!!! Saracul rastru e in toate felurile numa cum trebuie nu!!! Asa ...moare!!

Link spre comentariu

La ora actuala se mai gasesc TV-uri CRT gen "Vortex", "Samus", E-Boda prin hypermarketuri, la preturi modeste 200-300 lei, care au in multe cazuri tub Toshiba, ITT, Valvo, Orion originale.

Sunt tuburi ramase in stoc, vandute de producatori la preturi de material reciclabil.

Link spre comentariu

difuzoarele , chiar daca au magnetul ecranat  , strica mult din geometrie  prin pozitia lor  fata de tub

Nu au treaba aici difuzoarele....  ''calitatea'' sasiului e ...supeeeer nașpa!!

Link spre comentariu

Eu nu cred , sunt tuburi  refolosite  , dupa caz  mai uzate sau mai putin ...  >> acolo sunt  tuburile din  ,,  marea debarasare  '' :rade:

Complet exclus. Nu sta nici naiba sa imperecheze/sorteze sute de tipuri de tuburi recuperate din TV-uri casate, cand scoate pe piata minim 5000 de bucati cu acelasi sasiu, aceeasi carcasa.

TV-urile date la reciclat sunt macinate in moara, nu se recupereaza absolut nici o componenta de la ele.

Editat de Spitfire
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări