Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Casti 5.1

Vizitator Robert Milosteanu

Postări Recomandate

Salut tutoror, defapt problema nu cred ca o am datorita castilor. Sa va explic, poate ma puteti ajuta. Am achizitionat de curand o pereche de casti 5.1 Madcatz Tritton, un echipament destul de potent as zice. Functioneaza in tandem cu o placa audio Creative Supreme FX X-FI. Problema este urmatoare. cand selectez canalul de 5.1 de la 2.1 din placa audio am un bazait in casti destul de deranjant, indiferent de pozitia potentiometrului de pe telecomanda castilor. Am facut cateva teste si am realizat ca atunci cand sursa este in "forta" imi reda bazaitul acesta in casti. Sursa fiind una Energon 650w -  Am facut un test in felul urmator. Am accesat un joc cu FPS-urile la 40, nici un bazait. Probabil placa video nu suge atat de mult curent din sursa sa redea cele 40 de fps-uri. Bun, acum am limitat FPS-urile la 250, la cat se joaca acest joc, placa video fiind fortata, trage mai mult curent din sursa, fortand-o si pe aceasta. Aici apare acest bazait incredibil de enervant. Care sa fie problema? Carcasa mea de la calculator, in momentul in care sunt descult pe gresie, curenteaza. Am impresia ca nu am inpamantare la apartament (cred). Ma puteti ajuta cu un sfat, o idee, o posibila rezolvare?

Tin sa mentionez ca acest bazait in casti il da si in alte jocuri care solicita f mult sistemul si prin urmare si sursa. Ar trebuii sa incerc sa izolez ceva prin carcasa?

Am uitat sa precizez castile se conecteaza prin cele 4 jack-uri si isi trage curent dintr-un port USB.

Configuratia este:

i7 920 - 3.8 GHZ (overclock)

Saphire r8 280x

8gb RAM 1600 mhz.

Sursa energon 650w.

MB - Asus rampage 2 extreme.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• lrai

1

• core

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Trage o împământare bună la priza din care alimentezi PC-ul. E posibil să ai și condensatorii de filtraj din sursă ,,obosiți,, ...Ai desfăcut sursa să vezi cum arată electroliticii de filtraj ? Poate s-or fi umflat unii deja.Pune o poză cu sursa desfăcută.

Link spre comentariu

eu cred ca portul USB are parazitii pe alimentare. Incearca alt port USB, eventual din spate, daca folosesti din fata carcasei care sunt prelungite prin fir si culeg si paraziti. Sau poti incerca cu placa USB separata PCIE, sau hub USB alimentat separat, etc.

Editat de core
Link spre comentariu

sursa inca este in garantie, as incerca sa o duc la service, poate ma fac, cu alta. Ideea este ca porturile de usb le-am tot schimbat, pana l-am gasit pe acesta care face cel mai putin, am incercat si cu un extender de usb, mai rau face. O sa mai incerc la un prieten pe o sursa de 1kw sa vedem daca mai face, dar tre sa astept pana diseara cand vine de la servici. Tin sa mentionez ca am incercat pe 2 placi audio. Acelasi rezultat

Editat de Robert Milosteanu
Link spre comentariu

revin cu update: Multumesc pt raspunsuri, am rezolvat-o, cu un hub USB cu alimentare din priza. Am eliminat orice zgomot de fundal, tiuit si piuit. Multumesc!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări