Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lustar 21LSOEA7

ionbel1

Postări Recomandate

Am acest tv cu dimensiunea pe verticala mare,am intrat in menu service dar nu am reusit sa gasesc pagina de reglaje verticale.Mentionez ca sepot accesa paginile de la 1 la 9 cu tastele respective de pe telecomanda,dar asa cum am mentionat mai inainte nu apare pagina cu reglajele pe verticala.Daca stie cineva la ce pagina sunt aceste reglaje il rog sa ma ajute.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionbel1

3

• BUGHIU

3

• dan-a2

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Mutumesc,dar la apasarea tastei zero tv-ul nu afiseaza nimic,comuta pe programul zero.am incercat de prima data de mai multe ori.

Sigur erati intrat in ..service mode cand ati apasat tasta ''0''!?! Ar trebui sa mearga ,doar este un submeniu al service-mode!!! Altfel ,ar fi facut acelasi lucru si la tasta 1,2,3....comuta doar programul !!!! :nebunrau:

Prin ce combinatie ati intrat in service-mode?!?! Poate difera ceva ...totusi?!?!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu
Vizitator Mihai Dragnea

am cumparat un tv lustar model 21ls 0ea7nf pe data de 14 10 2014, pe data de 10 11   nu se oprea si il scoteam din priza luand foc la servis la facut sa meargapana pe data de 7 12 2014 cind a murit de tot l am bagat in cutie SUNT CELE MAI PROASTE TV CHINEZARIE ESTE PUTIN SPUS

Link spre comentariu

am cumparat un tv lustar model 21ls 0ea7nf pe data de 14 10 2014, pe data de 10 11   nu se oprea si il scoteam din priza luand foc la servis la facut sa meargapana pe data de 7 12 2014 cind a murit de tot l am bagat in cutie SUNT CELE MAI PROASTE TV CHINEZARIE ESTE PUTIN SPUS

Si cam cat a costat de nou acest Lustar??

Link spre comentariu

Pai, la 21 inch = 54 cm; prin Dedeman am vazut ultima oara tv cu cinescop: 

in jur de 350 cu diagonala asta si in jur de 250 cu diagonala de 37 cm.

Genul asta de marfa e fie pentru aruncat la defectare ("unica folosinta"),

fie pentru depanatorii "inraiti" si dornici de "senzatii tari"!!!

PS E un produs foarte ieftin; chinezii fac si produse foarte bune (hint:

unde se fabrica produsele Apple?)

Editat de blazeu
Link spre comentariu

Ín cazul de fata e vorba de un produs realizat din componente reciclate, adica din ce aruncam noi la gunoi. Multe produse sunt asamblate in China din simplul motiv ca forta de munca e mai ieftina.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări