pop_ady44 Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 (editat) Am pus datasetul mai sus cred ca pe prima pagina dar atasez linkul si aici ca doar nu e greu http://www.fujitsu.com/downloads/MICRO/fcai/relays/ry.pdf Este un releu capsulat Dar culmea este ca toate 4 au acelas defect Editat Aprilie 5, 2015 de pop_ady44 Link spre comentariu
loleksibolek Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Eu nu vad ce legatura ar avea un contact al releului cu manifestarea aia.Daca tu zici ca e in regula,asa o fi.Spor. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 (editat) Eu nu vad ce legatura ar avea un contact al releului cu manifestarea aia.Daca tu zici ca e in regula,asa o fi.Spor. legatura e una interesanta ca intre contactele neconectate am 1,5 megaohmi si daca l-am spart acel releu acolo este carbonizat afumat si vai de mama lui Editat Aprilie 5, 2015 de pop_ady44 Link spre comentariu
eugeniusro Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Păi în datasheet văd că suportă maxim 1 A comutare pe contact, pompa ta ce curent are ?, cred că îţi trebuie un releu mai sănătos. Şi la maxim switching voltage scrie 120VAC, 60VDC, pompa ta Kama e la 230 V ca nu? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 (editat) pompa mea este pe 12 volti am scris ca este de la sprituitoare de parbriz cred ca ia undeva la 08-1 A am alimentat-o la 9 volti 1 A (prin intermediul unui LM 7809 ) si a mers ok nu sa incalzit exagerat poate pentru ca este si radiator pus pe stabilizator PS probabil si la aplicatia precedenta aceste relee erau sub dimensionate si deacea s-au dus a-s putea pune alt tip dar sincer mie imi ajunge sa aprinda ledu si sa vad ca e lipsa apa Editat Aprilie 5, 2015 de pop_ady44 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum