Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzor de apa problema la anclasare releu

pop_ady44

Postări Recomandate

Eu nu vad ce legatura ar avea un contact  al releului cu manifestarea aia.Daca tu zici ca e in regula,asa o fi.Spor.

legatura e una interesanta 

ca intre contactele neconectate am 1,5 megaohmi si daca l-am spart acel releu acolo este  carbonizat afumat si vai de mama lui 

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu

Păi în datasheet văd că suportă maxim 1 A comutare pe contact, pompa ta ce curent are ?, cred că îţi trebuie un releu mai sănătos.

Şi la maxim switching voltage scrie 120VAC, 60VDC, pompa ta Kama e la 230 V ca nu?

Link spre comentariu

pompa mea este pe 12 volti  am scris ca este de la sprituitoare de parbriz 

cred ca ia undeva la 08-1 A am alimentat-o la 9 volti 1 A (prin intermediul unui LM 7809 )

si a mers ok nu sa incalzit exagerat poate pentru ca este si radiator pus pe stabilizator 

PS probabil si la aplicatia precedenta aceste relee erau sub dimensionate si deacea s-au dus 

a-s putea pune alt tip dar sincer mie imi ajunge sa aprinda ledu si sa vad ca e lipsa apa 

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări