Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fara numar....

adircf

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

6

• adircf

5

• Sandu_alex_999

3

• neinvins

3

La cati bani a strans la nunta aia credeti ca-l interesa daca se ardeau driverele sau tot sistemul? Isi cumpara 20 de sisteme si nici macar nu sesiza lipsa banilor.Fara numar, fara numar..piuuu :director:

Link spre comentariu

Cum vi se pare genul asta de nunta? 70 la suta din nunta reprezinta dedicatii :toimonster: 20 la suta sunt microfoniile :toimonster: 10 la suta se danseaza pe acelasi ritm de la clape :toimonster: Din punctul meu de vedere, ca fac sonorizari la nunti, si reusesc sa fac lumea sa danseze cu alte genuri de muzica, nu manele, maxim 3 (Rodica Olaru - Chef la noapte am sa tin, Liviu - De trei zile stau, ACM - Asa sunt zilele mele), tipul asta de nunta, chiar e o mare prostie. Un rednex, macarena, Tzuppa romana, catalin crisan, mambo, tango, vals popular, zorba, gheorghe georghiu, etc. muzica pentru varsta a 2-a si a 3-a unde sunt? Poate reusesc sa pun un film de la o nunta sau un botez mai incolo :yawinkle:

v`am zis eu ca manelele e miezu :smt003 jea ..... lupiiii ..... fara numar !!! :crazy:

JUR ca daca vrei in 28 iulie am o nunta. Esti invitatul meu sa vezi cum se face o nunta in care toata lumea e multumita, mai putin babele vaduve :smt003
Link spre comentariu

are dreptate Blind .... cu banii scosi isi cumpara 20 de sisteme

adircf daca o`m ajunge sanatosi atunci ... mai vb :smt003

... si conteaza si ce oameni ai acolo la nunta

am vazut si eu nunta fara manele - si o so super

dar am facut eu o sonorizare la o cumatrie la tara la caminul cultural ... si eram pregatit cu fel de fel de muzica ... cu gandul sa nu bag prea multe manele

hm .... crezi ca mi-a iesit ??

toti care si cum ...... "manele nu ai?" ... "maneaua aia noua a lu` XXXX nu ai?" si tot asa ......

ce era sa fac ? ....... le-am dat manele la oameni

Link spre comentariu

mda, mai sunt cazuri din astea. Eu intreb de muzica inainte sa le spun preturile si ma adaptez in functie de cerinte, macar sa nu sufar pe degeaba :yawinkle:Da-ti search pe toutube la manele live la nunti si o sa va ingroziti :weedman: cati bai se arunca pe degeaba

Link spre comentariu

tulai jeni, alea or hi fosta microfoni si ragaituri audiofileP.S. "eu nu sunt manelist, dar ascult si manele, la un pahar merg de numa"; normal ca omu cand nu se mai poate controla isi dezvaluie adevarata identitate; ce vreti incultura sau subcultura?

Link spre comentariu

Nu pot sa-l contrazis pe neinvins. Insa spune-mi si mie cine asculta la noi in tara asa ceva la nunta? Nici ungurii nu cred ca asculta asa ceva la nunta....

Nuntile exclusiv cu manele sunt obositoare, dupa parerea mea. Nuntile fara absolut nici o lautareasca sau manea sunt si mai obositoare. O combinatie intre manele, lautareasca si alte genuri de muzica (fara a exagera la capitolul manele) este, dupa parerea mea, perfecta pentru o nunta.

Am participat la toate "tipurile" de nunti descrise mai sus si asta este parerea mea. Exista si manele ce pot fi ascultate la nunti/chefuri. In nici un caz nu au in ele dedicatii.

Fara numar, fara numar, fara numar....

PS: Apropo de maritis si chestii d-astea...

mi-e mila de barbata-su
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări