Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

datashet echivalent smd 1ADLD(IADLD)

Postări Recomandate

salutare ,un ..... a alimentat un media player cu 12v in loc de 5v,dupa ce am facut ceva masuratori am gasit in scurt acest ...... smd minuscul cu notat cu 1ADLD sau IADLD daca stie cineva exact cu ce se ..     sau o schema interna a acestui ic smd,va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

6

• validae

2

• nostrom

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

daca fac o poza nu ajuta cu nimic cred ,am sa incerc este foarte mic ,cca ,latime 2mm si lungime 3mm ,8 picioruse cate 4 pe fiecare lungime,este gen memorie smd 24cxx dar in miniatura

Link spre comentariu

Este o sursă (cel mai probabil în comutație) cu tensiunea de ieșire de 3,3V/1A. Căutați să identificați pinii de (+) 5V intrare și cel de (+)3,3V ieșire și puteți alimenta din sursă externă de probă.

Link spre comentariu

o fi vre-un mosfet dual chanel? nu am stat sa masor pini circuitului integrat pur si simplu dupa el am scurt pe un condesator electrolitic,odata scos acest circuit itegrat care trecea de 100 grade cand era alimentat ,a disparut si scurtul,momentan este dat deoparte din lipsa de timp,si intrand si in propietatea mea,mai are de asteptat pana gasesc ,o ,,gaura,, in timpul meu liber

Link spre comentariu

am pus 2 poze cu cablajul si cu configuratia pinilor ,pin 2 5v ,pin 4-6 masa,si pinul 5 posibil iesire 5v 3v3, acest pin nu pare sa ajunga decat in procesor,nu am gasit nicaieri pe placa ce sa comunice cu acest pin,procesorul are lipit un radiator serios ce risc sa-l smulg de pe placa daca incerc desprinderea lui,nu am gasit decat un singur circuit smd pe placa ce este identic ca si capsula ca cel cautat dar are alta notatie,am sa incer o tensiune de 3v3 pe acel pin posibil iesire sa vad daca misca ceva,

http://postimg.org/gallery/1troi4a18/

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Eu cred că acel integrat este o sursă de 3,3V pentru procesor.Alimentarea cu 12V în loc de 5V e normal că a depășit puterea maxim disipată și l-a scurtcircuitat.Nu riscați nimic alimentând cu 3,3V la ieșirea lui, atenție însă la polaritate Eventual alimentați printr-un bec de 6V/3W înseriat.Chiar azi am reparat un încărcător de acumulator Metabo, care are și radio și ceas încorporate, ambele controlate de procesor.Proprietarul inițial (a fost vândut defect) l-a alimentat greșit cu o tensiune mai mare și poate chiar polaritate inversată.După ce am înlocuit mai multe diode Zenner străpunse și un tranzistor SMD, părea că procesorul a fost afectat și am lăsat un timp aparatul de-o parte.Azi am verificat cu atenție și am observat că procesorul ce controla radioul nu primea 3,3V ci doar 2,8V. Am schimbat stabilizatorul de 3,3V cu altul și merge perfect.

Link spre comentariu

i-am dat 3v2 prin stab 78L33 SI ACEST 3V3 scade la 1v7 incalzind stabul, ori e mult 3v3 ori este un scurt undeva ,mai mult ca sigur pe procesor,asa ca la piese cu el,totusi merita incercat ,1,2ghz dualcore 8gb, 1gb ddr3 era ceva frumos

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări